SVI SU ČEKALI SUD MARIJE ŠERIFOVIĆ: Prekinula ćutnju o "Pesmi za Evroviziju", progovorila o FAVORITIMA, a evo šta misli o Zorjinom nastupu! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

28.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina srpska pobednica "Evrovizije" otkrila da li ima favorite!

Popularna pevačica Marija Šerifović, jedina srpska pobednica "Evrovizije", prekinula je ćutnju o ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evroviziju". Marijin sud svake godine svi sa nestrpljenjem iščekuju, zbog toga što je popularno takmičenje dovela u Beograd, a sada je otkrila da li ima favorite ove godine.

- Sve je sjajno, šou je bio sjajan. Svi su bili sjajni, sve čestitke finalistima, ali gledaću i drugo polufinalno veče pa ću onda da komentarišem finaliste - rekla je ona, pa dodala da nema trenutno favorita.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Ipak, jedina srpska pobednica "Evrovizije" je prokomentarisala jedan nastup, izvođenje Zorje Pajić, nekadašnje učesnice takmičenja "Zvezde Granda", u kom je Marija član žirija.

- Dobro je pevala. Bilo je dosta dobrih pesama i dosta dobrih nastupa, mada bilo je dosta iznenađenja u smislu nekih neprolazaka, ali Bože moj! - poručila je pevačica.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zorja Pajić

Odgovorila je i na pitanje o favoritu.

- Pa nemam dok ne preslušam i drugo polufinale. Mislim da je to fer - poručila je pevačica za Republiku.

Podsećamo, sinoć je održano prvo polufinalno veče, a nakon glasanja, publika i žiri su odlučili da se u finale plasiraju Kristina, Lena Kovačević, M.IRA, Bojana x David, Breskvica, Marko Mandić, grupa "Keni nije mrtav" i Zorja! 

Drugo polufinale će se održati sutra, kada ćemo dobiti novih 8 finalista, a u subotu će biti održano veliko finale, kada će Srbija dobiti ovogodišnjeg predstavnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading