NAJMLAĐI UČESNICI PZE ODGOVORILI NA SKANDALOZNE OPTUŽBE: Zbog OVOGA bi mogli da budu DISKVALIFIKOVANI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana i David otkrili da li im je pesma plagijat!

Sinoć je održano prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju", a među takmičarima našli su se i Bojana Radovanović (19) i David Radosavljević (18), nekadašnji učesnici "Pinkovih zvezdica". Oni su nastupali sa pesmom "No, no, no" i prošli u finale. Bojana i David su dali izjavu za okupljene medije, a za Republiku odgovorili na optužbe da im je spema plagijat.

- Nemamo tremu. Ceo dan smo u RTS-u, spremni da pokidamo - rekao je David, a onda se Bojana nadovezala:

- Poželeli smo jedno drugom sreću, a ritual pred nastup su nam vežbe za disanje - istakla je pevačica, pa otkrila šta im je cilj ove godine:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bojana i David

- Mi smo najmlađi ove godine, predstavljamo se u ovako lepom svetlu, prija nam. Uživaćemo od početka do kraja - istakao je David.

- Mi smo davno hteli da sarađujemo zajedno, nismo znali da ćemo baš ovde sarađivati zajedno, ali sve je to zahvaljujući našem timu - ispričali su, a Radosavljević je progovorio o učešću u prethodnom muzičkom takmičenju:

- "Pinkove zvezdice" su nam bile velika odskočna daska, m,nogo mi je pomoglo, u svakom takmičenju nešto naučiš - istakao je on, dok je Bojana priznala sa kojim učesnicima najviše komuniciraju:

- Sa Mirom i Lenom najviše pričamo, svi su jako prijatni, svima želimo sreću - dodala je Bojana, pa odgovorila na optužbe da im je pesma plagijat:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najlmlađu učesnici PZE tvrde da im pesma nije plagijat

- Videli smo navode da smo ukrali pesmu, to nije tačno - bila je izričita pevačica.

- Svi imamo Jutjub, svako može da pogleda. Znam kako naši producenti rade, nikad ne bi iskopirali nešto - dodao je Radosavljević.

- Veliki pozdrav za njim, zato što su napravili ovako dobru pesmu - rekla je Bojana.

Bojana i David su otkrili da im se najviše sviđa nastup Zorje Pajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading