NA OVAKVOG MUŠKARCA SVAKA ŽENA PADA: Nije sve u MIŠIĆIMA, jedan faktor je NAJBITNIJI!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šanse da mu neka odoli.

NA OVAKVOG MUŠKARCA SVAKA ŽENA PADA: Nije sve u MIŠIĆIMA, jedan faktor je NAJBITNIJI!

Foto: Shutterstock

žena

Nova studija otkriva interesantne detalje o tome šta žene zaista smatraju privlačnim kod muškaraca. Istraživanje je pokazalo da percepirana snaga igra ključnu ulogu u privlačnosti muškaraca, dok su najjači muškarci ocenjeni kao najprivlačniji u čak 70 odsto slučajeva.

Ovo otkriće baca novo svetlo na tradicionalne poglede na mušku privlačnost, sugerišući da mišićavost i snaga igraju značajnu ulogu u formiranju prvog utiska.

Republika

Foto: Shutterstock

Na ovakvog muškarca će svaka žena pasti


Granica mišićavosti i privlačnosti

Postoji teorija da postoji granica do koje mišićavost povećava privlačnost, preko koje telo postaje manje privlačno. Međutim, australijski naučnici su osporili ovu teoriju koristeći prave fotografije umesto skica. Rezultati su pokazali da žene favorizuju više i mršavije muškarce, ali da mišićavost i snaga i dalje igraju ključnu ulogu u privlačnosti, bez obzira na prethodne teorije.

Stvaranje privlačnosti kroz snagu

Snaga se ne stiče samo odlaskom u teretanu. Ovo otkriće pruža nadu svima koji nisu u vrhunskoj formi, naglašavajući da izgled poput Apolona nije presudan faktor. Drugi elementi, kao što su samopouzdanje i harizma, takođe igraju ulogu u formiranju privlačnosti.

Ovo istraživanje, iako obuhvata 160 žena, otvara prostor za dodatna istraživanja kako bi se došlo do pouzdanijih zaključaka. U svakom slučaju, rezultati pružaju zanimljiv uvid u to kako žene percipiraju mušku privlačnost, naglašavajući značaj snage i mišićavosti, ali istovremeno ukazujući da ovi faktori nisu jedini koji igraju ulogu u formiranju privlačnosti muškaraca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading