OVO JE KLJUČNA TAKTIKA U SPAVAĆOJ SOBI: Ako ženi TO izgovorite, ŽELEĆE vas više nego ikada!

Autor: M.O.

Lifestyle

26.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije sve u dodiru, reči imaju ogromnu moć u krevetu.

OVO JE KLJUČNA TAKTIKA U SPAVAĆOJ SOBI: Ako ženi TO izgovorite, ŽELEĆE vas više nego ikada!

Foto: shutterstock

Intiman odnos

Seksolog Emili Mors ističe da postavljanje jednostavnog pitanja može imati značajan uticaj na poboljšanje intimnog odnosa i povećanje strasti u spavaćoj sobi. Ključna rečenica koju ona deli je: "Da li ti se ovo sviđa?".

Ovo pitanje, kako ističe, omogućava prostor za potvrdu uzbudljivosti trenutnog čina ili pruža partneru priliku da izrazi svoje stvarne želje.


Prostor za potvrdu uzbudljivosti

Iako može delovati da dobro poznajemo želje našeg partnera, Emili ističe da postavljanjem ovog pitanja otvaramo prostor za potvrdu uzbudljivosti trenutnog čina. Partneri često mogu imati različita očekivanja, a postavljanje ovog pitanja omogućava im da međusobno potvrde zadovoljstvo, što dalje vodi ka dubljoj povezanosti i poboljšanoj komunikaciji u svim aspektima života.
Republika

Foto: shutterstock

Uzbudite ženu ovom rečenicom


Realnost i očekivanja

Emili ističe da mnogi ljudi možda očekuju da će njihov partner intuitivno razumeti sve njihove se*sualne želje, ali to često nije realno. Postavljanje pitanja "Da li ti se ovo sviđa?" tokom intimnosti omogućava partnerima da izraze svoje želje i potrebe na direktan način, što može unaprediti iskustvo za oboje.

Reakcije na savet

Emilin pristup dobijanja povratnih informacija tokom se*ualnog čina doprinosi većem zadovoljstvu i uspehu u intimnom odnosu. Reakcije korisnika na njen savet ukazuju na to da mnogi cene ovo pitanje kao način stvaranja uzbuđenja i unapređenja se*sualnog iskustva.

Seksolog Emili Mors ističe da je ključ uspeha u se*su upravo u otvorenoj komunikaciji, koja omogućava partnerima da stvore intimnu vezu zasnovanu na međusobnom razumevanju i zadovoljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading