EVO U KAKVOM JE STANJU S.M. KOJI JE PRITRČAO U POMOĆ UBIJENOM MMA BORCU!

Autor:

Hronika

26.02.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Stefan Savić, MMA reprezentativac, pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu.

EVO U KAKVOM JE STANJU S.M. KOJI JE PRITRČAO U POMOĆ UBIJENOM MMA BORCU!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printcreen/MMA INSTITUT, shutterstock

MMA reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Svetskom prvenstvu, Stefan Savić (23) izboden je u ranim jutarnjim časovima u nedelju u Beogradu.

Kako nezvanično saznaje izvor blizak Republici, momak koji mu je pritrčao u pomoć, Stefan, je odmah nakon napada primljen u bolnicu, hitno je operisan i u stabilnom je stanju. 

Kako se dodaje, na intenzivnoj nezi je, nije intubiran i na kiseoniku je. 

Nakon preživljenog užasa i operacije, momak je u svesnom stanju.

Podsetimo, nakon što je Stefan Savić, MMA reprezentativac, pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu. U trenutku kada je pritrčao do ranjenog MMA borca, nepoznati napadači su i njega ranili zadavši mu ubodne rane u predelu grudi i noge.

Nesrećni mladić S. M. koji je obilno krvario pronađen je na Terazijama, nakon čega je kolima Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar.

Nakon saznanja da je mladić ubijen, ceo sportski svet krenuo je da se oprašta od njega, koji je inače važio za veliki talenat i nadu naše MMA sportske scene.

Većina ljudi iz borilačkog sveta upoznato je sa ovim što se desilo našem Stefiju Saviću. Želim da se izjasnim kao Stefijev prijatelj, selektor... Ovo je jedan veliki poraz i gubitak za sve nas, pre svega za porodicu njegovu, njegovog trenera, njegove drugare iz kluba i njegove drugare iz kraja... Davno je rečeno - heroji su na nebu - napisao je posle tragične vesti Savo Lazić, selektor srpske MMA reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading