"ULICA JE MNOGO OPASNIJA OD RINGA"! Stefan jezivom rečenicom predosetio svoju smrt! (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.02.2024

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac ubijen je noćas na Dorćolu.

"ULICA JE MNOGO OPASNIJA OD RINGA"! Stefan jezivom rečenicom predosetio svoju smrt! (VIDEO)

Foto: youtube/printcreen/MMA INSTITUT, Shutterstock

Teško ubistvo dogodilo se nešto pre jedan sat iza ponoći sinoć na uglu Dobračine i Dunavske ulice. Kako je Republika prva pisala, izboden je srpski reprezentativac i osvajač bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u MMA Stefan Savić.

Stefanu je još uvek nepoznati napadač prišao i nakon kraćeg sukoba zario nož u blizini srca, a potom i ispod pazuha. 

Mladić (23) je umro oko 2 sata u Urgentnom centru, gde ga je Hitna pomoć prevezla.

Izjavom predosetio svoju smrt?

Iako je u svojim javnim nastupima isticao da je bolje baviti se sportom, nego da vas "ulica uzme pod svoje", upravo je na isti način završio život. Njega je upravo napadač ubio nasred ulice, na Dorćolu.

- Da nisam tu, motao bih se negde po gradu. Ulica je mnogo opasnija nego sport. Ipak ovde postoji sudija - rekao je Stefan gostujući ranije u emisijama.

Celu izjavu pogledajte OVDE.

Podsećanja radi, skoro u isto vreme sinoć u Beogradu se dogodilo još jedno ubadanje. Izboden je mladić na Terazijama, a dva sata nakon toga izboden je muškarac ispred jednog prestoničkog restorana, nakon rasprave. 

Oba mladića su u teškom stanju. 

Ko je Stefan Savić?

Savić je inače osvajač bronzane medalje za reprezentaciju Srbije na amaterskom prvenstvu sveta, što mu je bio i najveći uspeh u karijeri. Do njega je stigao svega tri meseca pre smrti.

Na najvećem amaterskom MMA takmičenju, Svetskom šampionatu IMMAFED 2023, koje je od 20-25. novembra održano u Tirani, 23-godišnjak je osvojio bronzanu medalju.
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading