UBIJENI MLADIĆ IZBODEN U GRUDI! Detalji dva ubadanja u Beogradu: Policija zaustavila automobil, pa zatekla KRVAVOG MUŠKARCA!

Autor:

Hronika

25.02.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snazi je akcija Vihor 3.

UBIJENI MLADIĆ IZBODEN U GRUDI! Detalji dva ubadanja u Beogradu: Policija zaustavila automobil, pa zatekla KRVAVOG MUŠKARCA!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Sinoć, nešto pre jedan sat posle ponoći, u Beogradu su se dogodila dva incidenta u kojima je došlo do ubadanja nožem na dve različite lokacije, pri čemu je jedan od povređenih muškaraca kasnije preminuo u Urgentnom centru.

Oba krvava napada dogodila su se u razmaku od jednog minuta, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Oko 00.50 časova, prema informacijama koje je dobio Blic, policija je na Terazijama zaustavila sumnjivi automobil Fiat 500, za čijim volanom je bio M. V. (22), dok je pored njega, na mestu suvozača, bio S. M. (32) koji je imao ubodne rane na nozi i grudima i krvareći je hitno prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

U istom periodu, na raskrsnici Dobračine i Dunavske ulice, pronađen je S. S. sa ubodnim ranama u predelu grudi, koji je takođe odmah odvezen u Urgentni centar.

Na teritoriji Starog Grada pokrenuta je policijska akcija pod kodnim imenom Vihor 3.

Smrt S. S. je konstatovana nešto pre 2 sata ujutru.

Podsećamo, nešto posle 3 sata iza ponoći dogodilo se i treće ubadanje u prestoniciP. S. (22) je izboden nožem oko 3.45 sati ispred ugostiteljskog objekta u Novom Beogradu, kako je potvrđeno Telegraf.rs od strane MUP Srbije.

Prema informacijama, došlo je do sukoba između P. S. i grupe mladića ispred ugostiteljskog objekta, tokom kojeg je svađa prerasla u fizički obračun, a P. S. je izboden nožem u predelu grudi.

Hitna pomoć je P. S. u kritičnom stanju prebacila u KBC Zemun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading