IDENTIFIKOVANE UBICE MMA BORCA! Potraga za njima u toku!

Autor:

Hronika

26.02.2024

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan je ubijen juče rano ujutru ispred restorana "Dorćoleta".

IDENTIFIKOVANE UBICE MMA BORCA! Potraga za njima u toku!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nezvanično se saznaje da su identifikovani osumnjičeni za ubistvo 23-godišnjeg Stefana Savića, poznatog MMA borca, i da je u toku njihovo lociranje.

Inspektori koji istražuju ovaj slučaj prema nezvaničnim informacijama uspeli su da identifikuju osobe osumnjičene za zločin, koji su navodno prethodno bili u sukobu sa Savićem, piše Informer.

- Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi - navodi izvor ovog medija iz istrage.

Foto: ST/Dragan Kadić,youtube/printcreen/MMA INSTITUT

Stefan Savić

Navodno, nesrećni mladić je u poslednje vreme izbegavao osumnjičene, a to su potvrdili i njegovi prijatelji.

- Da je znao da će te noći u klubu biti momci sa kojima je bio u sukobu, nikada ne bi došao u taj lokal - rekao je jedan od njih.

Stefan Savić, 23-godišnji MMA reprezentativac Srbije, ubijen je sa dva uboda nožem pre dve noći u beogradskom naselju Dorćol, nakon incidenta u jednom od poznatih klubova te oblasti.

Nakon sukoba, dvojica naoružanih napadača sa noževima krenula su za njim, i jedan od napadača mu je prilikom sustizanja na raskrsnici ulica Dobračine i Dunavske zadao smrtonosni ubod ispod pazuha. Napadači su potom pobegli sa lica mesta, dok je Savić preminuo od posledica krvarenja. 

Danas se na mestu gde se juče tokom noći desio zločin okupio veliki broj prijatelja i poštovalaca ubijenog sportiste kako bi mu odali počast.

Podsećanja radi, Stefan Savić bio je srpski reprezentativac u MMA i osvajač bronzane medalje na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Tirani.

(Informer)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rasa

26.02.2024 18:09

Čovek koji je u sred Tirane branio boje i grb Srbije, nastrada u svom gradu od svog naroda. Ne trebaju nam neprijatelji pored nas samih.

dusanov zakonik

26.02.2024 19:52

ta dva skota bi trebala da dozive isto..jedina validna kazna..obezbedjenaj kluba statira, i ne sluzi nicemu...zelim im najgoru mogucu kaznu..a roitelje uhapsiti iako su punoletni, jer nisu se bavili decom