OTKRIVAMO KOJI TUŽILAC JE ZAKAZAO U SLUČAJU UBISTVA MMA BORCA! Nije izašla na uviđaj!

Autor:

Hronika

26.02.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužiteljka Milena Božović nije izašla na uviđaj kada je ubijen Stefan Savić.

OTKRIVAMO KOJI TUŽILAC JE ZAKAZAO U SLUČAJU UBISTVA MMA BORCA! Nije izašla na uviđaj!

Foto: Youtube

MMA borac, Stefan Savić (23) ubijen je u noći između subote i nedelje ispred ispred kluba "Dorćoleta".

Kako saznajemo, tužiteljka Milena Božović je bila dežurni javni tužilac, a svoju dužnost nije obavila. Naime, ona nije izašla da obavi uviđaj, iako se u centru Beograda ispred ''Dorćolete'' oko jedan sat iza ponoći dogodilo stravično ubistvo dvadesettrogodišnjeg Savića i pokušaj ubistva tridesetdvogodišnjeg muškarca, koji su izbodeni nožem.

Republika

Foto: youtube/printcreen/MMA INSTITUT

Stefan Savić

Da sramota tužiteljke bude veća, ona nije izašla na uviđaj ni kada je nešto kasnije obaveštena o pokušaju ubistva još jednog muškarca na Novom Beogradu. 

Prema rečima našeg sagovornika, policija je morala sama da obavi kompletan posao na licu mesta i da preduzme operativni rad na otkrivanju izvršilaca ovih krivičnih dela. Naš sagovornik dalje ukazuje na to da je postupanje tužiteljke Milene Božović zastrašujući primer nemara i neprofesionalizma, te da se očekuje reakcija njenih nadređenih u tužilačkoj organizaciji.

- Ovakvi postupci ne smeju da se ponove. Dežurni tužilac mora u ovakvim slučajevima - kada se dogodi ubistvo i dva pokušaja ubistva u glavnom gradu za samo nekoliko sati, da izađe na uviđaje. Međutim, to što tužiteljka ne mrda iz svog komfora je užasavajuće za sve građane Beograda koji očekuju pravovremenu i adekvatnu reakciju pravosudnih organa - zaključuje naš sagovornik. 

Republika

Foto: Youtube

Milena Božović nije izašla na uviđaj

Da podestimo, tužiteljke Savović i Božović postale su  javnosti poznate nakon svojih čestih gostovanja na Šolakovim medijima, gde su im usta bila "puna" pravde, zakona i koječega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (13)

Loading
Tas

26.02.2024 11:54

Tesko Srbiji sa ovakvim tuziocima kao Bojovic injoj slicni

Lorimer

26.02.2024 11:58

Ovo ubistvo je jezivo kao i činjenica da je taj isti psihopata izbo momka koji je hteo da pomogne nesrećnom mladiću. Ako to nije dovoljan razlog da podigneš dupe u gluvo doba noći i uradiš posao za koji si plaćen, ja ne znam onda šta je.

Odgovori 11 0
Miloš

26.02.2024 11:59

Nadasve poštena tužiteljka koja obavlja svoj posao ali samo onda kad je to protiv vlasti

Odgovori 10 0
Rane

26.02.2024 12:05

Bukvalno sam zgrožen ovim ponašanjem. Šta sad treba, policija da kaže da je previše kasno i da neće doći na intervenciju. Bre ako si radiš posao za koji su plaćen, onda ga radi. Sutra će jedna ovakva osoba da izađe u medije i da počne da strančari da se žali na stanje u tužilaštvu i pravosuđu.

Odgovori 11 1