"SAD POSTOJIŠ, ZA 5 MINUTA TE NEMA"! JEZIVO: Stefan u intervjuu kao da je pričao o svojoj smrti - bolje sport, nego da vas "ULICA UZME POD SVOJE" (VIDEO)

Autor:

Hronika

26.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt srpskog reprezentativca potresla je celu zemlju.

"SAD POSTOJIŠ, ZA 5 MINUTA TE NEMA"! JEZIVO: Stefan u intervjuu kao da je pričao o svojoj smrti - bolje sport, nego da vas "ULICA UZME POD SVOJE" (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/arenafighttv, Tanjug/Vladimir Šporčić

Stefan Savić

Srpski reprezentativac u MMA sportu i osvajač bronzanog odličja na Svetskom prvenstvu u ovom sportu, Stefan Savić (23) ubijen je juče na uglu Dobračine ulice i Dunavske, ispred kluba "Dorćoleta" oko 1 sat posle ponoći.

Stefana je napadač izbo dva puta u predelu srca i pazuha, a on je, od posledica ranjavanja, umro sat kasnije u Urgentnom centru.

Stefan je inače važio za veliku nadu i talenat u sportu kojim se bavio, a pre samo tri meseca osvojio je treće mesto na Svetskom prvenstvu koje se održavalo u Tirani. Nakon ovog velikog uspeha dao je nekoliko intervjua, ali je ostalo upečatljivo i to što je u jednom skoro govorio o načinu na koji je skončao.

- Smatram da borenje mora svaki muškarac da trenira, da to treba da bude obavezno. Pronađeš sebe, vidiš gde si, šta si, shvatiš da ti sad postojiš, za 5 minuta te nema zato što si rekao nešto pogrešno ili doneo neke pogrešne odluke. Imaš takve ljude koji će da ti zamere za neku ružnu reč ili loše ponašanje - rekao je tada Savić.

 

Da nisam tu, motao bih se negde po gradu. Ulica je mnogo opasnija nego sport. Ipak ovde postoji sudija - govorio je tada.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, nakon što je Stefan Savić pao na tlo na uglu Dobračine i Dunavske ulice, u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik S. M. (32) koji je pokušao da stane u njegovu zaštitu. U trenutku kada je pritrčao do ranjenog MMA borca, nepoznati napadači su i njega ranili zadavši mu ubodne rane u predelu grudi i noge.

Nesrećni mladić S. M. koji je obilno krvario pronađen je na Terazijama, nakon čega je kolima Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading