"ŽURKA SE NAJNORMALNIJE NASTAVILA, IAKO JE DEČKO UMIRAO NA TROTOARU": Na društvenoj mreži osvanuli NOVI NAVODNI DETALJI jezivog ubistva MMA borca!

Autor:

Hronika

25.02.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savić je pronađen sa ubodnim ranama, i prebačen hitno u bolnicu, ali lekari nažalost nisu uspeli da se izbore za njegov život.

"ŽURKA SE NAJNORMALNIJE NASTAVILA, IAKO JE DEČKO UMIRAO NA TROTOARU": Na društvenoj mreži osvanuli NOVI NAVODNI DETALJI jezivog ubistva MMA borca!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printcreen/MMA INSTITUT

Proslavljeni MMA borac Stefan Savić (23), ubijen je sinoć kada su ga za sada nepoznati napadači nožem izboli ispod srca.

Do ovog tragičnog zločina došlo je verovatno nakon svađe u beogradskom klubu "Dorćoleta". Svađa se pretvorila u fizički sukob ispred kluba, gde su počeli gurkanje, a zatim su dvojica napadača krenula u poteru za Stefanom duž Dobračine ulice, gde su mu i presudili.

Ono što do sada nije bilo poznato, a što kruži na društvenoj mreži Instagram, jeste da obezbeđenje poznatog beogradskog kluba, navodno, nije ni pokušalo da pomogne nesrećnom dečku.

- Samo da znate da smo mnogi gledali kako su ubili Stefana jer su oni svi izleteli iz Dorćolete, a niko nije hteo ni da mrdne od obezbeđenja. Sve su ih znali jer su ih pustili unutra čak i kad se vratio napadač krvav, nisu hteli ni hitnu da zovu. Da se prosto pitaš za šta služe, kad je sve to krenulo kod njih. Žurka se najnormalnije nastavila iako je dečko umirao na trotoaru. Nijedan od njih 5 nije čak ni prišao da pomogne, iako smo im tražili. Užas! - napisao je anonimni korisnik društvene mreže Instagram.

Podsetimo, Stefan je krajem 2023. godine došao do najvećeg uspeha u karijeri kada je osvojio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Velx

28.02.2024 00:46

Pa vi izlazite kod dorćoleta smradova

Stevan

01.03.2024 20:07

Vuciceva Srbija. Za 12 godina narod se pretvorio u zombiranu stoku . Cast izuzecima. Da zarati drzavu niko branio ne bi!. Mozda I treba da nesrane!