REPUBLIKA NA LICU MESTA! Evo gde je pronađen reprezentativac Srbije STEFAN SAVIĆ: MMA borac krvnički izboden, preminuo u bolnici (FOTO)

Autor:

Hronika

25.02.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je, kako smo saznali, izboden ispreD poznatog beogradskog kluba "Dorćoleta".

REPUBLIKA NA LICU MESTA! Evo gde je pronađen reprezentativac Srbije STEFAN SAVIĆ: MMA borac krvnički izboden, preminuo u bolnici (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić,youtube/printcreen/MMA INSTITUT

Brojne ljubitelje sporta u Srbiji  danas je šokirala vest o smrti Stefana Savića (23), MMA reprezentativca Srbije i osvajača medalje na Svetskom prvenstvu.

Podsetimo, Savić je preminuo u nedelju 25. februara, nakon što je zatečen na uglu Dobračine i Dunavske posle ponoći, a izboden je, kako saznajemo ispred poznatog kluba "Dorćoleta". 

Savić je pronađen sa ubodnim ranama, i prebačen  hitno u bolnicu, ali lekari nažalost nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Prve informacije o zločinu na Dorćolu nisu govorile da se radi o sportisti, međutim, iz Urgentnog centra je potvrđeno Sportalu da je jedan od preminulih mladića upravo MMA borac.

- Stražar sam i sinoć sam radio. Video sam neku gužvu tu na uglu, ali isprava nisam shvatio o čemu se radi. Kada sam prišao malo bliže video sam Hitnu i policiju sve je bilo blokirano - kaže za Kurir stražar koji čuvar jednu firmu u blizini napada i dodaje:

- Među okupljenima čuo sam da je neki mladić izboden u srce nakon što ga je drugi jurio niz Dobričinu ulicu. Navodno, imali su prethodno neki sukob i ovaj ga je uz neke psovke izbo.

Ekipa portala Republike je danas na licu mesta, gde je i dalje prisutna policija. 

 

Podsetimo, Stefan je krajem 2023. godine došao do najvećeg uspeha u karijeri kada je osvojio bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u amaterskom MMA, koje se održavalo u Tirani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading