PRE SAMO TRI MESECA OSVOJIO BRONZU NA NAJVEĆEM AMATERSKOM MMA TAKMIČENJU: Ovo je jedna od poslednjih borbi reprezentativca Srbije koji je noćas izboden u Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.02.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Savić koji je sinoć tragično nastradao, pre samo tri meseca osvojio je bronzu na najvećem amaterskom MMA takmičenju.

PRE SAMO TRI MESECA OSVOJIO BRONZU NA NAJVEĆEM AMATERSKOM MMA TAKMIČENJU: Ovo je jedna od poslednjih borbi reprezentativca Srbije koji je noćas izboden u Beogradu! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/MA Savez Srbije

Na najvećem amaterskom MMA takmičenju, Svetskom šampionatu IMMAFED 2023., koje je od 20-25. novembra održano u Tirani, naš borac Stefan Savić osvojio je bronzanu medalju.

Na putu do bronzane medalje Stefan Savić je atraktivnom giljotinom savladao borca iz Austrije Vinsenta Keniga, a potom je u četvrtfinalu tehničkim nokautom u drugoj rundi pobedio Marija Stefana iz Angole.

 

 


Savića je u polufinalu, tehničkim nokautom u poslednjem minutu borbe, zaustavio predstavnik Bahreina Gadži Gadžijev koji je u finalnoj borbi osvojio zlatnu medalju.

 

 

Podsetimo, Stefan je (23) ubijen sinoć kada ga je za sada nepoznata osoba nožem izbola ispod srca, pazuha u Beogradu, a policija i dalje intezivno traga za napadačem.

Napada se dogodio na uglu Dobračine i Dunavske ulice, a nesrećni mladić preminuo je u Urgentnom centru.

- Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je poodlegao povredama i pored svih napora lekara.

Takođe, nakon što je Stefan izboden nožem, nedaleko odatle, tačnije na Terazijama došlo do je do novog napada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading