DETALJI UBADANJA NA TERAZIJAMA: Napadač izašao iz automobila i izbo muškarca (32) u butinu i pazuh!

Autor:

Hronika

25.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku i policija će utvrditi sve detalje ovog napada, uključujući i moguću povezanost sa drugim napadom u blizini Terazija.

DETALJI UBADANJA NA TERAZIJAMA: Napadač izašao iz automobila i izbo muškarca (32) u butinu i pazuh!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sinoć, kod poznatog hotela na Terazijama, dogodio se napad na 32-godišnjeg S. M.

Napadač, čiji identitet još uvek nije otkriven, prišao je kolima u kojima se nalazio S. M. i izbo ga u butinu i pazuh pre nego što je pobegao sa lica mesta. S. M. je ostao da krvari u kolima, a srećom, prolaznik je pozvao Hitnu pomoć i policiju.


Teške telesne povrede i intenzivna istraga

S. M. je prevezen u Urgentni centar gde je dobio medicinsku pomoć zbog teških telesnih povreda. Nakon uviđaja, automobil u kom je nađen je odvezen radi veštačenja, a moguće je da se u vozilu nalazi DNK trag osumnjičenog. Istraga je u toku i policija će utvrditi sve detalje ovog napada, uključujući i moguću povezanost sa drugim nedavnim napadom u blizini.

Sumnja na povezanost sa prethodnim napadom

Policija takođe istražuje moguću povezanost ovog napada sa sličnim incidentom koji se dogodio nedaleko od Terazija, gde je Stefan Savić, MMA borac (23) preminuo od zadobijenih povreda. Ova sumnja dodatno pojačava intenzitet istrage i važnost pronalaženja osumnjičenog.

Zabrinutost javnosti i intenzivna potraga za napadačem

Ovi napadi su izazvali zabrinutost među građanima, a intenzivna potraga za napadačem je u toku. Građani su pozvani da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći istrazi i pronalaženju osumnjičenog.

Dok javnost i dalje čeka na nove informacije o ovim napadima, nadamo se da će istraga što pre dovesti do identifikacije i hapšenja napadača, pružajući tako sigurnost građanima Beograda.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading