POGLEDAJTE PRVI SNIMAK NAKON JEZIVOG UBADANJA NOŽEM: Ubijeni mladić leži na betonu, odzvanja:" ZOVI HITNU!" (VIDEO)

Autor: M.B.

Svet

25.02.2024

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragično ubistvo mladića u Splitu.

POGLEDAJTE PRVI SNIMAK NAKON JEZIVOG UBADANJA NOŽEM: Ubijeni mladić leži na betonu, odzvanja:" ZOVI HITNU!" (VIDEO)

Foto: Tanjug

Ubistvo 22-godišnjaka u Ulici Domovinskog rata u Splitu potreslo je grad i izazvalo veliku pažnju javnosti. Mladić, koji je nekada trenirao fudbal, poslednjih godina je radio u teretani svog strica na splitskim Mejašima.

 

 

Uznemirujući snimak neposredno nakon ubistva

Na neposredno nakon ubistva snimljenom videu vidi se 31-godišnji osumnjičeni za ubistvo kako stoji nad mladićem sa nožem u rukama, dok mladić leži pored njega. U pozadini se čuje vapaj za hitnom pomoći, dok je osumnjičeni mirno stajao na mestu, ne pokazujući nikakve znake panike ili kajanja.

Ubistvo je izazvalo šok i uznemirenost među građanima Splita, a reakcije na društvenim mrežama odražavaju osećanje tuge i besa zbog ovog tragičnog događaja. Mnogi su izrazili saučešće porodici ubijenog mladića i zahtevali pravdu za njega.

Osumnjičeni priveden uz snažne mere bezbednosti

Policija je osumnjičenog privela uz snažne mere bezbednosti, u pratnji forenzičara i u zaštitnom odelu. Osumnjičeni je odveden u zgradu u kojoj živi, odakle je, prema informacijama, uzeo nož kojim je izvršio zločin.

Policija je, prema informacijama koje je objavila Slobodna Dalmacija, pronašla nož koji se sumnjiči da je korišćen u ubistvu mladića. Nož je impresivnih dimenzija - ukupne dužine 37 centimetara, dok sama oštrica noža iznosi 24 centimetra. Ovo je samo jedan od detalja koji baca svetlo na ovaj tragičan događaj.

 

- Više desetina puta hapšen je zbog tuča, razbojničkih krađa, narušavanje javnog reda i mira, droge... Ma ima toga preko tridesetak slučajeva, a koliko je odležao ne znamo jer nama se čini da nikada nije odlazio s ulice - rekli su za Slobodnu Dalmaciju poznanici počinitelja.

Policija je privela trećeg brata osumnjičenog, Ivana, u vezi sa sukobom koji je nastao kada su braća od grupe mladića tražili novac. Međutim, nakon saslušanja, Ivan je pušten. Sumnja se da je i on bio uključen u incident koji je rezultirao tragičnim događajem.

Sukob oko novca

Sukob je eskalirao kada su braća zatražila novac od grupe mladića. Nakon što su bili odbijeni, jedan od braće se vratio kući, uzeo nož i napao mladića na ulici. Hitna pomoć je stigla brzo, ali nažalost, ubodna rana je bila fatalna.

- Šetao sam se ovde, video lokvu krvi i dva policajca. U čudu sam stao i govorim - što je ovo? A oni govore - brat ti je ubio nekoga- ispričao je za RTL Danas brat osumnjičenog Ivan Rušić.

Tragična sudbina mladog fudbalera i radnika teretane

Tragična vest o ubistvu 22-godišnjeg mladića potresla je zajednicu u Splitu. Mladić, koji je do pre nekoliko godina trenirao fudbal, a kasnije radio u teretani svog strica na splitskim Mejašima, ostavio je dubok trag među svojim prijateljima i poznanicima. Neki od njih ističu da je bio izuzetno dobar mladić, te da nije pravio nikakve probleme, što dodatno baca senku tuge na ovu tragičnu situaciju.

Mladić je bio poznat po svojoj strasti prema fudbalu. Njegovi prijatelji se sećaju kako je uživao u treninzima i utakmicama, te kako je bio veoma talentovan na terenu. Iako je kasnije promenio svoju karijeru i posvetio se radu u teretani, ljubav prema sportu ostala je neizbrisiva.

Poslednjih godina, mladić je radio u teretani svog strica na Mejašima. Ovaj posao mu je omogućio da zarađuje za život, ali i da ostane povezan sa svetom sporta koji je voleo. Mnogi ga opisuju kao vrednog i posvećenog radnika, uvek spremanog da pomogne drugima u ostvarivanju njihovih fitnes ciljeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading