MLADI LUKA UBIJEN NASRED ULICE: Zavisnik nasmrt izbo nesrećnog fudbalera!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija dogodila se kasno u noć.

MLADI LUKA UBIJEN NASRED ULICE: Zavisnik nasmrt izbo nesrećnog fudbalera!

Foto: Ilustracija

Mladi hrvatski fudbaler Luka B. (22) izgubio je život sinoć u napadu na ulicama Splita od strane braće zavisnika. Luka je bio jedinac i talentovani sportista, član juniorskog tima Mosora pre nego što je pandemija koronavirusa prekinula sportske aktivnosti.

Prema rečima njegovog trenera Marina Grčića, Luka je bio uzoran, pristojan i izvanredan mladić, redovan na treningu i sa izuzetnim talentom za mali fudbal.

Ante R. (31), zavisnik sa obimnim dosijeom, sumnjiči se za nanošenje smrtonosne rane mladom fudbaleru. Prema informacijama hrvatskih medija, sukob je nastao zbog odbijanja Luke da preda novac braći zavisnicima. Iako se slučaj ne vodi kao ubistvo iz koristoljublja, ljudi koji poznaju braću ističu da oni žive u lošim uslovima i imaju probleme sa zavisnošću o drogama.

Lekari su 45 minuta bezuspešno pokušavali da reanimiraju Luku nakon što je zadobio tešku ubodnu ranu u predelu desnog prsišta. Nažalost, uprkos svim naporima, Lukin život je ugašen.

Ante R. ima velikih problema sa zavisnošću od droge i obimnim dosjeom sa prijavama za remećenje reda i mira, tuče i krađe. Poznanici osumnjičenog opisuju njegovo ranije ponašanje i probleme sa zakonom.

Sukob između Luke i braće zavisnika rezultirao je tragičnim ishodom, a osumnjičeni se brani ćutanjem. Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se da će biti kazneno prijavljen za obično ubistvo.

Ubistvo se dogodilo oko sat vremena posle ponoći, u noći između petka i subote, na jednom gradskom trgu. Luka B. bio je sam, a Ante R. bio je s bratom koji je takođe priveden. Prethodno je došlo do sukoba samo nekoliko metara dalje, nakon čega Ante R. odlazi kući po nož, vraća se i ubada Luku B. u prsa.

Policija je pronašla nož kojim je mladić ubijen u stanu ubice, piše "Slobodna Dalmacija". Nož je ukupne dužine 37 centimetara, a sama oštrica noža je 24 centimetra.

Tragična smrt mladog sportiste Luke B. izazvala je šok i tugu među njegovim prijateljima, porodicom i sportskom zajednicom. Njegova strast prema fudbalu i talent ostavili su dubok trag, a njegova prerana smrt podseća nas na ozbiljne probleme sa kojima se suočavao u društvu. Očekuje se da će pravosudni organi adekvatno reagovati i doneti pravednu odluku u ovom tragičnom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading