ŠOKANTNI SNIMAK MLADIĆA SA MAČETAMA USRED CENTRA GRADA: Prolaznici su bili u šoku dok je trajala makljaža (FOTO)

Autor:

Svet

24.02.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad noževima u južnom Londonu

ŠOKANTNI SNIMAK MLADIĆA SA MAČETAMA USRED CENTRA GRADA: Prolaznici su bili u šoku dok je trajala makljaža (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.thesun.co.uk/


Uznemirujući snimak prikazuje trenutak kada su se napadači sa noževima sukobili usred bela dana dok su zaprepašćeni kupci posmatrali. Snimak, koji je zabeležen sa prolazećeg autobusa, pokazuje mladiće kako očajnički mašu svojim noževima jedan na drugog u Stokvelu, južni London, juče. Dvojica napadača su zatim viđena kako jure svoje rivale, koji su potražili utočište u ribljem restoranu. Napadači su pokušali da uđu u restoran, ali izgleda da je vrata bila zaključana iznutra.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.thesun.co.uk/

 

 


Incident se dogodio oko podneva ispred metro stanice Stokvel. Policija je pozvana neposredno pre 14 časova i stigla je na lice mesta za tri minuta, potvrdila je policija. Šesnaestogodišnjak je zadobio posekotinu na glavi, ali povreda nije bila ozbiljna, saopštila je policija. On je kasnije uhapšen. Detektivski inspektor Adam Seton izjavio je da je istraga u toku i apelovao na sve koji su bili svedoci tuče da pruže informacije.



Reakcija policije i apel za svedočenje

DCI Seton, iz Central South Command Unit, izjavio je:

"Ovo je bio šokantan i uznemirujući incident, koji se dogodio na prometnom mestu usred bela dana. Mnogi članovi javnosti su bili prisutni i to im je moralo biti izuzetno uznemirujuće."

Policajci su bili na licu mesta za tri minuta i brzo su izvršili hapšenje.

"Želim da uverim zajednicu da je istraga u toku i da se sprovode dalje provere. "Podsticao bih svakoga ko je bio svedok događaja da se obrati policiji na 101 uz navođenje CAD 3597/23 Feb. "Takođe, možete pružiti informacije anonimno nezavisnoj dobrotvornoj organizaciji Crimestoppers na 0800 555 111."

Republika

Foto: Printscreen/https://www.thesun.co.uk/

 

 


Drugi incidenti s noževima

Ovo nije prvi put da su se u Londonu dogodili uznemirujući incidenti sa noževima. U julu prošle godine, snimljen je dramatičan trenutak kada su van dužnosti policajci napustili svoje posleradne čaše kako bi savladali ludog napadača sa nožem. Grupa policajaca iz Met's Gangs & Pro-Active Team uhvatila je na kameri kako jure da uhvate osumnjičenog koji je pretila čoveku koji je molio za svoj život na jugu Londona.

Joseph Jimenez, tada 19 godina, zatim se vidi kako divljački baca veliki nož na policajce pre nego što su ga savladali na javnoj klupi u Elephant and Castleu. Dvojica mladića su bila u sukobu kada je jedan udaren po glavi i na njega je bio pušten pas. Jimenez, sada 20 godina, osuđen je na osam meseci zatvora zbog posedovanja noža i četiri meseca zbog učešća u tuči kada je osuđen na Croydon Crown Courtu juče.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.thesun.co.uk/

 

 


Napad na kuću preteći noževima

U drugom incidentu, kućne sigurnosne kamere su zabeležile trenutak kada su tri napadača sa noževima upali u kuću tinejdžera preteći da će ubiti njegovu suprugu. Besramni napadači su potom pobegli parovim automobilom vrednim 110.000 funti, nakon drskog čina oko 7:20 ujutru u Horsforthu, Zapadni Yorkshire, 5. februara. Dramatični snimci kućne sigurnosne kamere zabeležili su jutarnji napad na kuću Hjua Bojla, 56 godina, i njegove supruge Samante Eli, 43 godine, u predgrađu Leedsa. Pokazuje tri maskirana i kapuljačom skrivena napadača kako ulaze na imanje kroz prednja vrata. Kamera zatim prelazi na besramne napadače koji ulaze u Audijev automobil vlasnika noseći torbe sa opljačkanim stvarima - uključujući Rolex satove i nakit.

(The Sun)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading