VETAR ODUVAO PRIKOLICU ŠLEPERA, VOZAČ JEDVA OBUZDAO KAMION: Jeziv snimak kruži društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Svet

24.02.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme je izazvalo ozbiljne probleme u saobraćaju.

VETAR ODUVAO PRIKOLICU ŠLEPERA, VOZAČ JEDVA OBUZDAO KAMION: Jeziv snimak kruži društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/djole.dog/

Tokom noći, delove Bosne i Hercegovine zahvatilo je nevreme praćeno jakim vetrom, što je rezultiralo ozbiljnim posledicama. Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasto upozorenje koje će ostati na snazi do nedelje, upozoravajući građane na opasnost od olujnog vetra.

Najteže pogođena opština bila je Ključ u Federaciji BiH, gde je vetar odneo krov s jedne škole. Ova situacija je izazvala zabrinutost među građanima, a istovremeno ukazala na ozbiljnost situacije.

Oluja nije zaobišla ni Žepče u srednjoj Bosni, gde je cela opština ostala bez struje, a bolnica je pretrpela značajnu štetu na krovu. Ovi događaji su dodatno otežali već tešku situaciju izazvanu nevremenom.

Nevreme je izazvalo ozbiljne probleme u saobraćaju, čime je vožnja postala skoro pa nemoguća u određenim delovima zemlje. Snimak sa puteva Bihaća prikazao je dramatičnu situaciju u kojoj se našao vozač šlepera, čime je dodatno skrenuta pažnja na ozbiljnost situacije.

Usled udara vetra, vozač kamiona je jedva uspeo da obuzda vozilo. Vozač šlepera našao se u nezgodnoj situaciji kada je malo falilo da mu se prikolica prevrne u potpunosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Djole dog (@djole.dog)

 

- Svaka čast na reakciji i umeću, jer je ova situacija mogla lako biti tragična - navodi se u objavi na Instagramu.


Ovakve situacije naglašavaju važnost preventivnih mera i brze reakcije kako bi se izbegle potencijalno tragične posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading