FILMSKA POTERA U GRADU: Devojčica (14) ukrala automobil! Policija pokušala da je zaustavi, a onda je krenuo HAOS! Na kraju su svi zanemeli kad su videli KO JE ONA

Autor:

Svet

24.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je, kako će istraga pokazati, već bila poznata u gradu po nečemu

FILMSKA POTERA U GRADU: Devojčica (14) ukrala automobil! Policija pokušala da je zaustavi, a onda je krenuo HAOS! Na kraju su svi zanemeli kad su videli KO JE ONA

Foto: Shutterstock

Nesvakidašnji incident odigrao se u četvrtak popodne u nemačkom gradu Duizburgu.

Sve je krenulo od toga kada je jedan muškarac uočio prijateljev ukradeni automobil u četvrtak oko 15.35 sati. Odmah je obavestio policiju koja se odazvala na lokaciju na kojoj je auto poslednji put viđen.

Kada su stigli na lice mesta, muškarac im je pokazao Golf parkiran ispred sebe, a provera registarske table pokazala je da je automobil ukraden dva dana ranije.

Policajac je u autu zatekao devojčicu te ju je zamolio da ugasi motor i izađe. Međutim, devojka je samo odmahnula glavom i pokrenula auto.

Policija je krenula za njom, a potera je išla kroz nekoliko ulica, pre nego što se ona na kraju nije zaustavila u blizini osnovne škole.

Policija je u automobilu zatekla još jednu devojčicu, godinu dana stariju one koja je ukrala auto i koja je vozila.

Obe su ponovo odbile da izađu iz kola, da bi policajci morali da primene silu i razbiju prozor kako bi neposlušne devojčice izvukli napolje.

Protiv četrnaestogodišnje devojčice koju policija u Duizburgu već zna po suludim trkama motornih vozila, ugrožavanju saobraćaja i vožnji bez dozvole, biće pokrenut krivični postupak.

Tinejdžerka je u poteri oštetila ukupno tri vozila i ogradu, pri čemu je nastala velika materijalna šteta.

Istražitelji Kriminalističkog odeljenja trenutno proveravaju ko je odgovoran za ranije počinjenu krađu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading