POTRESNA ISPOVEST SELEKTORA NEMAČKE: OTERALI ga iz Minhena, iako je radio STRAŠAN posao, a nisu znali da mu se OTAC UBIO!

Autor:

Sport

24.02.2024

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvršio je samoubistvo.

POTRESNA ISPOVEST SELEKTORA NEMAČKE: OTERALI ga iz Minhena, iako je radio STRAŠAN posao, a nisu znali da mu se OTAC UBIO!

Foto: Tanjug/AP

Doskorašnji trener Bajerna Julijan Nagelsman

Tragična smrt oca

Selektor Nemačke, Julijan Nagelsman, nedavno je dao emotivan intervju za Špigel u kojem je progovorio o tragičnoj smrti svog oca, Ervina Nagelsmana, pre 16 godina. Doskorašnji trener Bajerna je otkrio da je taj događaj i dalje njegova najveća bolna rana u životu, te da prvi put javno govori o toj teškoj temi.

Emotivna ispovest

 

 

Često razmišljam o tom danu. U to vreme sam bio na kursu za trenera u Oberhakingu blizu Minhena i tamo sam dobijao svoju C licencu. Odjednom mi je direktor kursa rekao da izađem, pa sam se našalio i usput upitao: "Jesam li to previše dobar?". Sledećeg trenutka sam bio spred tadašnjeg tasta, koji mi je rekao da je moj otac izvršio samoubistvo.

- Otac nije ostavio oproštajno pismo, nije bilo objašnjenja. Ali, način na koji je oduzeo sebi život jasno je pokazao da je imao jasnu odluku. Porodici je bilo veoma teško, ali mi je pomoglo saznanje da je on zaista želeo da umre i da to nije bio vapaj ili signal za pomoć. Mislim da moram da poštujem takvu odluku.

- Ne znam šta je tačno radio. Sigurno nije bio u administraciji. Nije smeo da priča o svom poslu. To je bio razlog zašto je često govorio da mu je svega previše. Bio je veoma duhovit čovek koji je uvek zbijao šale i uvek se smejao. Voleo je da bude sa prijateljima, svirao je gitaru i uvek pevao - evocirao je Nagelsman uspomene na svog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading