PETRA UBIO POMAHNITALI SIN: Nakon surove likvidacije, muškarac usmrtio i polubrata i maćehu, pa PRESUDIO SEBI posle neuspelih pregovora s policijom

Autor:

Svet

26.01.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori koji vode istragu ističu da su neraščišćeni porodični odnosi najverovatnije bili motiv ovog strašnog čina.

PETRA UBIO POMAHNITALI SIN: Nakon surove likvidacije, muškarac usmrtio i polubrata i maćehu, pa PRESUDIO SEBI posle neuspelih pregovora s policijom

Foto: shutterstock

Policija na terenu

U Montabauru, mirnom mestu koje je retko bilo na udaru kriminala, dogodila se stravična porodična tragedija koja je šokirala celu zajednicu. Mihael (37) je izvršio jeziv zločin ubivši svog oca Petra, polubrata Maksimilijana (3) i maćehu u njihovom domu, navodi Telegraf.rs.

Porodični odnosi kao mogući motiv

Inspektori koji vode istragu ističu da su neraščišćeni porodični odnosi najverovatnije bili motiv ovog strašnog čina. Detalji o prirodi konflikata unutar porodice nisu otkriveni, ali je očigledno da su duboki emotivni jazovi doveli do ovog tragičnog ishoda.

Telefonski poziv devojci i neuspeli pregovori sa policijom

Nakon što je izvršio zločin, Mihael je pozvao svoju devojku i ispričao joj šta je učinio, dodatno šokiravši svoje bližnje. Kada je policija stigla na lice mesta, Mihael se zabarikadirao u kući i odbio je da izađe, što je navelo na evakuaciju dela naselja kako bi se sprečila eventualna nova tragedija.

Tragični kraj nakon višečasovnih pregovora

Nakon višečasovnih pregovora sa policijom, Mihael je nažalost odlučio da presudi sebi. Pucao je sebi u glavu dok je bio unutar kuće, teško se povredio, a kada je policija ušla, zatekli su ga pored tela tri žrtve.

Šokirane komšije i uništena porodica

Reakcije komšija na ovu tragediju bile su iskreno potresne. Jedan od komšija izjavio je da je "sve njih ovo pogodilo i da je jedna porodica uništena." Ovaj događaj će sigurno ostaviti dubok trag u zajednici Montabaura, podsećajući sve na važnost razumevanja i podrške unutar porodice i šire društvene zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading