BIO JE AGRESIVAN, SVADLJIV I MRZEO JE AUTORITETE! Kolege o Zvonimiru koji je jutros ubio ženu i majku: NIKO OD KOLEGA NIJE NI ZNAO DA JE OTIŠAO U PENZIJU!

Autor:

Svet

29.12.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvonimir D. ubio je suprugu i majku te nakon toga počinio samoubistvo.

BIO JE AGRESIVAN, SVADLJIV I MRZEO JE AUTORITETE! Kolege o Zvonimiru koji je jutros ubio ženu i majku: NIKO OD KOLEGA NIJE NI ZNAO DA JE OTIŠAO U PENZIJU!

Foto: Shutterstock, facebook

Dvostruko ubistvo dogodilo se jutros oko 10 sati u Velikoj Gorici  kada je Zvonimir Drvodelić puškom ubio ženu i majku i pobegao. Za njim je tragao veći broj policajaca koji su savetovali građane da ne izlaze na ulice.

Na licu mesta bio je veliki broj policajaca i antiteroristička jedinica. Kako svedoci govore, čuli su se i povici policije "Baci pušku", ali su se čuli i naknadni pucnji.

Zvonimir Drvodelić je ceo radni vek proveo kao avio-mehaničar u Vazduhoplovno-tehničkom centru u Velikoj Gorici.

U tom preduzeću se zaposlio još u bivšoj Jugoslaviji početkom 80-ih godina prošlog veka, kada se to preduzeće zvalo „Zmaj” i obavljalo remont borbenih aviona JNA. Kolege koje su sa njim radile tvrde da je bio profesionalni mehaničar, ali je sam odlučivao šta će da radi.

Tvrde da je bio svadljiv i agresivan i da nije voleo autoritete. Po njima, on nije bio društvena osoba.

Nije voleo da se druži sa kolegama, niti je dolazio na bilo koje proslave organizovane u kompaniji.

Najbolji primer njegove ličnosti je činjenica da niko od njegovih najbližih kolega nije znao kada je otišao u penziju pre oko tri godine.

Jednostavno nikome nije rekao da odlazi. Supruga koju je ubio bila je službenica Zagrebačke banke, a sagovornici tvrde da je bila sušta suprotnost svom suprugu.

Uvek ljubazni i spremni da pomognu. Iza njih su ostali sin i ćerka, prenosi Jutarnji list.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading