OVO JE ZVONIMIR KOJI JE UBIO MAJKU I ŽENU! Pomahnitalo jurio ulicom sa puškom u rukama, nakon što je opkoljen PRESUDIO SEBI!

Autor:

Svet

29.12.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Velikoj Gorici.

OVO JE ZVONIMIR KOJI JE UBIO MAJKU I ŽENU! Pomahnitalo jurio ulicom sa puškom u rukama, nakon što je opkoljen PRESUDIO SEBI!

Foto: Facebook

Zvonimir D. ubio je suprugu i majku te nakon toga počinio samoubistvo.

Muškarac koji je ubio suprugu i majku, pa sebe, bio je mehaničar u ZTC-u, nije bio problematičan, pričaju ljudi koji su ga poznavali.

On je jutros oko 10 sati u Velikoj Gorici puškom ubio ženu i majku i pobegao, prenosi Jutarnji list. Za njim je tragao veći broj policajaca koji su savetovali građane da ne izlaze na ulice.

Na licu mesta je veliki broj policajaca i antiteroristička jedinica. Kako svedoci govore, čuju se povici policije "Baci pušku", ali su se čuli i naknadni pucnji.

Kako su rekli očevici događaja, njegova majka je viđena ujutro kako beži iz porodične kuće prema obližnjoj cvećari.

Pomozite, pomozite, ubiće me - vikala je žena.

Nedugo zatim videli su i njenog sina kako trči u čarapama, gaćama i s puškom u ruci. Nažalost, pomahnitali muškarac ju je sustigao, ubio je, a potom i pobegao.

Kako su rekli očevici, pucnji su se čuli i naknadno, nakon što je došla policija.

- Komšinica je otrčala do naše kuće, vikala 'upomoć', čulo se nešto kao petarda. Utrčala je unutra, a on ju je upucao. Brzo sam odvukao majku na sprat da i ona nas ne upuca - ispričao je svedok u čiju kuću je napadač uleteo.

Oglasila se policija

O užasu u Velikoj Gorici se oglasila i policija.

Danas oko 10 sati u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj ulici, u trgovini je muškarac vatrenim oružjem usmrtio žensku osobu - javili su kratko iz policije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading