HELIKOPTERIMA I PSIMA ČEŠLJAJU SVAKI CENTIMETAR: Potraga za malim Arijanom zvanično PREKINUTA, ali policajci ne odustaju!

Autor:

Svet

05.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija helikopterom pretražuje reku

HELIKOPTERIMA I PSIMA ČEŠLJAJU SVAKI CENTIMETAR: Potraga za malim Arijanom zvanično PREKINUTA, ali policajci ne odustaju!

Foto: Printscreen/Rotenburg polizei

Policija je zvanično obustavila opštu potragu za malim Arijanom (6), dečakom koji boluje od autizma, ali pripadnici policije i dalje nastavljaju sa naporima da pronađu nestalog dečaka.

Iako je redovan let policijskog helikoptera nadzirao područje u blizini kuće dečaka, portparol policije naglasio je da let nije bio deo ciljane potrage za tragovima ili dokazima.

Nestanak i intenzivna potraga

Arijan je nestao iz porodične kuće u Elmu, delu Bremerverdea, pre 13 dana, u večernjim satima, noseći samo tanku majicu i bez obuće.

Neposredno nakon njegovog nestanka, temperature su bile niske, što je dodatno otežalo situaciju.

Intenzivna potraga za dečakom okupila je čak 1.200 spasilaca iz različitih službi, čineći ovu potragu najvećom organizovanom akcijom te vrste u Nemačkoj.

Dalji napori i podrška zajednice

U potrazi su angažovani psi tragači, a istražitelji i dalje prate deo reke Oste u nadi da će pronaći tragove koji bi mogli dovesti do Arijana.

U nedelju je održana služba u parohiji Elm, gde je zajednica izrazila podršku i nadu da će dečak biti pronađen živ.

Iako je zvanična potraga obustavljena, napore policije i zajednice ne jenjavaju.

Nestanak malog Arijana je podstakao mobilizaciju široke podrške i angažovanje različitih resursa u nadi da će dečak biti pronađen i vraćen svojoj porodici.

Ova potraga je pokazala izuzetnu solidarnost i angažovanje zajednice u teškim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading