GROBARI SU OVO ČEKALI: Duljaj progovorio o situaciji sa pobeguljom Severinom!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana otvorio dušu posle pobede u Surdulici.

GROBARI SU OVO ČEKALI: Duljaj progovorio o situaciji sa pobeguljom Severinom!

Foto: Starsport

Ksander Severina i Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana osvojili su nova tri boda u Superligi Srbije, pošto su u 22. kolu slavili na gostovanju Radniku u Surdulici.

Po završetku tog meča, šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj izneo je svoje utiske.

Pobedili smo bez tri izuzetno važna igrača za nas, Severine, Saldanje i Nikolića. Mogu da budem zadovoljan, atmosfera je bila fenomenalna. Pričao sam sa kolegom Đorđevićem i složili smo se da je obema timovima ova utakmica bila izuzetno teška za igranje zbog terena. Kada se sve sabere i oduzme, zaslužena pobeda - rekao je strateg "parnog valjka" u izjavi za "TV Arena sport".

Crno-beli su na kraju umalo od gotovog napravili veresiju.

Posle 2:0 ne smemo da dozvolimo sebi da primimo odmah gol. Partizan to sebi ne sme da dozvoli. Jako je teško bilo igrati po ovakvom terenu - dodao je Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Takođe, poručio je i da za sada nema novih informacija o povratku Ksandera Severine u klub, sa kojim tek treba da razgovara.

Sa druge strane, svoje mišljenje nakon utakmice izneo je i trener Surduličana Dušan Đorđević.

U najavi utakmice sam rekao, ne sme se pretiti Partizanu, međutim rekao sam da moramo da pružimo otpor, da pokažemo sami sebi da možemo da se nosimo sa ekipama koje su bolje od nas. To smo danas pokazali, u nekim omentima mislim da smo bili ravnopravni. Nemam neku veliku zamerku za igrače - poručio je šef struke Radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading