ŽELJKO KAO NIJEDAN DRUGI! Umesto košarkaše, navijači ŽELE NJEGA! Rizikovao sam s Partizanom!

Autor: M. M.

Sport

24.02.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dante Egzum o bivšem treneru.

ŽELJKO KAO NIJEDAN DRUGI! Umesto košarkaše, navijači ŽELE NJEGA! Rizikovao sam s Partizanom!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dante Egzum

Dante Eksum, bivši igrač Partizana, a sada košarkaš Dalas Maveriksa, govorio je za zvanični jutjub profil njegovog tima i podelio svoja iskustva tokom mandata u Evropi.

Očigledno je da je na američkog beka ogroman utisak ostavio Željko Obradović, trener crno-belih i verovatno najbolji na evropskom tlu. Osim, u Humskoj, Dante Egzum je igrao još i u Barseloni.

- Baš mi se svidelo vreme provedeno u Barseloni. Onda sam odlučio da rizikujem i otišao sam u Partizan u Srbiju, klub koji je poznat i vodi ga trener koji je neverovatan. Kao ni jedan drugi, iskreno. Svaki korak mi se tamo svideo, podsticalo me to što je on jedan od najpoznatijih trenera tamo, poznatiji je od igrača. Hodamo aerodromom, a ljudi hoće da se fotograšifu sa njim, a ne sa nama - istakao je Australijanac.

Potom se osvrnuo fantastičnu atmosferu koju prave navijači Partizana.

- Mislim da samo učenje od njega i boravak u tom okruženju gde 20.000 navijača peva i skandira i gde žele da igramo samo tvrdo i to je najvažnija stvar, pobeda ili poraz, bitno je samo da ostavimo srce za dres koji nosimo, ja volim to - zaključio je Eksum.

Dante bi trebao uskoro da se vrati na teren nakon povrede desnog kolena zbog koje pauzira oko mesec dana. Ove sezone odigrao je 32 utakmice, a prosečno je beležio 9.2 poena, kao i 2.8 asistencije po utakmici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading