"ŽELJKO ME JE ZVAO U JEDAN NOĆU"! Čović izneo ŠOKANTNE podatke!

Autor:

Sport

21.02.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Zvezde bio je veoma iznenađen.

"ŽELJKO ME JE ZVAO U JEDAN NOĆU"! Čović izneo ŠOKANTNE podatke!

Foto: ST/V. LUKIĆ,Starsport

Tokom gostovanja u podkastu "Luke i Kuzme", predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, otkrio je do sada nepoznat razgovor koji je imao sa trenerom Partizana, Željkom Obradovićem.

Prvi čovek srpskog šampiona je izjavio da ga je najtrofejniji evropski stručnjak kontaktirao nakon poraza od crveno-belih, izražavajući svoje nezadovoljstvo i tvrdeći da je izgubio prijatelje.

U svom izlaganju, Nebojša Čović je istakao svoj stav protiv bilo kakvog vređanja i naglasio da niko iz Crvene zvezde nije organizovao takve stvari. Dodatno, on je istakao da je uvek bio podrška košarkaškim velikanima poput Željka Obradovića i Dušana Ivkovića, navodeći da je uticao na njihove karijere i pružio im pomoć kad je to bilo potrebno.

Republika

Foto: Starsport

predsednik Zvezde Nebojša Čović

- Ja sam protiv vređanja i maksimalno se trudim i nikada, otkako sam ja u Zvezdi, nikad nismo napravili scenario da bilo koga vređamo. Željko se ljutio kad je Fenerbahče prvi put izgubio od Zvezde, kada je rekao da je izgubio prijatelje, da mi smo prijatelje. Posle me zvao u jedan sat uveče. Ne postoji čovek koji je bio blizu mene da mu nisam pomogao i da mu nisam uticao na karijeru - rekao je Čović.

On je tom prilikom izneo i kolika su bila primanja Šabaza Nejpira na Malom Kalemegdanu, ali i naglasio da je ružno što je šef stručnog štaba regionalnog prvaka negirao pomoć Partizanu od strane države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading