PREDSEDNIK ZVEZDE ŽESTOKO ODGOVORIO OBRADOVIĆU! Jako je RUŽNO i TUŽNO...

Autor:

Sport

21.02.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crvene zvezde izneo sve do detalja.

PREDSEDNIK ZVEZDE ŽESTOKO ODGOVORIO OBRADOVIĆU! Jako je RUŽNO i TUŽNO...

Foto: Starsport

Posle finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća, trener Partizana Željko Obradović izazvao je buru reakcija svojom izjavom da je najveća laž koju je ikada čuo to da je regionalni šampion "državni projekat".

Ova izjava izazvala je burne reakcije i polemike u javnosti, a nekoliko dana kasnije, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović oglasio se povodom Obradovićevih reči.

Čović je gostujući u podkastu kod "Luke i Kuzme" izrazio svoje nezadovoljstvo izjavom trenera Partizana, ističući da je tužno i ružno to što neko poriče pomoć države. 

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Jako je tužno i ružno što je neko u izjavi poricao pomoć države. Kad god je Zvezda izlazila i rekla kolika je pomoć države, i objavljivala podatke, govorili su da su to bile eksel tabele, a sa druge strane nismo imali nikakve podatke. Da bismo sada imali zbrda zdola nekakve podatke, ali nema veze, to je njihov problem - rekao je Nebojša Čović i dodao:

- Tužno je to što pričamo o tome, a ne o izvanrednoj utakmici u Nišu, o pobedi Crvene zvezde četvrti put zaredom, što nije lako. O tome da smo imali izvanredno suđenje mladih sudija, o tome da su sudije Evrolige našla nekakva opravdanja. Neki od njih su bili na proslavi 50. rođendana supruge Boltauzera u vreme Niša, a ovamo su bila opravdanja od fizijatara i doktora - istakao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
jelenko

18.03.2024 18:17

Tacno je , Covicu, sudije su odlicno obavile posao. Za Zvezdu !