SO NA RANU! Obradoviću PUSTILI Zvezdinu pesmu! Njegova reakcija postala HIT na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi u finalu Kupa "Radivoja Koraća".

SO NA RANU! Obradoviću PUSTILI Zvezdinu pesmu! Njegova reakcija postala HIT na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana izgubili su večiti derbi u finalu Kupa "Radivoja Koraća" i drugu godinu zaredom ostali bez trofeja u nacionalnom kupu.

Neuspeh u duelu sa Crvenom zvezdom došao je posle preokreta, jer su izabranici Željka Obradovića tokom prvog poluvremena imali i sedam poena prednosti, ali je u nastavku četa Janisa Sferopulosa okrenula situaciju u svoju korist i na kraju zasluženo slavila.

Šef struke crno-belih osuo je "drvlje i kamenje" po sudijama, smatrajući da su bili nedorasli da dele pravdu u borbi za tako važan trofej, dok je posle toga na društvenim mrežama postao aktuelan viralan snimak sa jedne proslave Partizana.

Naime, pre tri sezone kada je regionalni šampion slavio kraj uspešne sezone, na svečanosti se čula pesma Zdravka Čolića "Čija je ono Zvezda", veoma popularna među navijačima crveno-belih.

Žoc je tada bio u društvu predsednika KSS Predraga Danilovića, pa je tom prilikom od sramote pokrio glavu, neprijatno je bilo i Mlađanu Šilobadu koji se takođe našao pored njih, ali Obradovićeva reakcija je zbog poraza u finalu KRK ponovo postala aktuelna.

Tom prilikom je najtrofejniji evropski stručnjak uzeo paklicu cigareta sa stola i šaljivo krenuo da gađa di-džeja koji je pustio "Čolinu" pesmu izuzetno pevanu u zvezdaškoj javnosti.

Za razliku od njih, Srđan Đoković i njegova supruga Dijana, roditelji prvog tenisera sveta Novaka, poznatog kao velikog navijača Zvezde, sa zadovoljstvom su otpevali ovu numeru.

U priloženom video prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading