ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Željko Obradović OTKRIO gde će OTIĆI posle Partizana!

Autor:

Sport

21.02.2024

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji evropski stručnjak razrešio sve dileme.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Željko Obradović OTKRIO gde će OTIĆI posle Partizana!

Foto: Admiral Bet ABA liga

Posle nedavnog poraza u finalu Kupa "Radivoja Koraća" od Crvene zvezde, Željko Obradović, najtrofejniji stručnjak Evrolige, našao se usred kontroverze zbog svojih reakcija na prozivke navijača.

Njegove reči su izazvale burne reakcije, uključujući i odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, koji je otkrio da država apsolutno pomaže večitim rivalima.

Navijači su najavili akciju za meč protiv Efesa u Evroligi, tokom koje bi trebalo da se skandira samo ime Željka Obradovića. Ova najava je izazvala raspravu o budućnosti trofejnog stručnjaka u Partizanu, a mnogi su se pitali da li će iskusni trener potpisati novi ugovor sa crno-belima nakon isteka aktuelnog ugovora krajem sezone.

 

 

Neočekivano, na profilu pivare "Žoc", koju drži Obradovićev prijatelj, osvanule su slike na kojima se nalazi Željko Obradović. Na jednoj od slika, nasmejan sa grupom ljudi, stajala je poruka koja bi trebalo da predstavlja Obradovićev citat:

- Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše.

Na drugoj slici velikim slovima napisano je da ostaje. Ova poruka je izazvala spekulacije među navijačima, dok se istovremeno postavlja pitanje da li je Obradović zaista rekao ove reči i da li je to izgovorio u zbilji ili šali.

Obradović je iskoristio slobodne dane da poseti svoj rodni Čačak, gde je svratio i do pivnice "Žoc". Ova poseta je dodatno podgrejala spekulacije o njegovoj budućnosti u Partizanu, dok su se njegove reči o "perenju čaša" protumačile na različite načine.

Kako će se dalje odvijati situacija oko Željka Obradovića i njegovog angažmana u Partizanu ostaje da se vidi, ali je jasno da je njegova izjava i poseta pivnici dodatno zakomplikovala već uzavrelu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading