POTVRĐENO: Ledej se nudio Zvezdi! Amerikanac hteo da zabije nož u leđa Partizanu!

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba je mogla da eksplodira prošlog leta.

POTVRĐENO: Ledej se nudio Zvezdi! Amerikanac hteo da zabije nož u leđa Partizanu!

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Zek Ledej

Nemanja Vasiljević, generalni direktor KK Crvena zvezda, dotakao se glasina da je krilni centar Partizana i veliki ljubimac grobara Zek Ledej letos bio na pragu prelaska na Mali Kalemegdan.

Zek nam je ponuđen sa još dvojicom igrača iz iste agencije. Dobio sam poruku od agenta da mu ističe ugovor, da je slobodan i da možemo da pričamo o eventualnoj saradnji. Diže se farsa da smo mi hteli nekog da otmemo, a nije tako. Mi na kraju nismo izašli sa finansijskom ponudom. Oni su rekli uslove, a mi nismo dali ponudu. Naravno, ne znamo da li bi igrač prihvatio ponudu, ali je bilo razgovora, jer je bio na tržištu - rekao je Vasiljević u razgovoru za "Meridian sport".

Republika

Foto: star sport

Miloš Teodosić i Zek Ledej u raspravi

Podsetimo, Ledej je u Humsku stigao na leto 2021. godine, kada je zajedno sa Kevinom Panterom pristao da ekipu Armanija koja je igrala fajnal-for Evrolige zameni Partizanom, koji se takmičio u Evrokupu.

Ove sezone, Ledej u crno-belom dresu u Evroligi prosečno beleži 9,5 poena, 4,2 skoka i 1,7 asistencija po utakmici, a indeks korisnosti mu je 12,5 u proseku. Što se AdmiralBet ABA lige tiče, Amerikanac u njoj ima 9,8 poena, 3,3 uhvaćene lopte i 1,2 asistencije po utakmici, uz prosečan indeks korisnosti od takođe 12,5.

Osim o Ledeju, Vasiljević je prilikom tog intervjua govorio i o potencijalnom NBA pojačanju za Crvenu zvezdu, koje žele svi ljudi u klubu, ali i navijači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading