SVE ĆE SE ZNATI U NAREDNIH 20 DANA: Crvena zvezda ostaje bez titule?

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan vreba svoju šansu.

SVE ĆE SE ZNATI U NAREDNIH 20 DANA: Crvena zvezda ostaje bez titule?

Foto: Starsport

171. večiti derbi

Prolećni deo sezone Superlige Srbije već se zahuktao, pošto su odigrana dva kola, posle kojih je potpuno jasno da su večiti rivali i te kako spremni da se do poslednjeg atoma snage bore za titulu državnog prvaka.

U ovom trenutku, posle kompletnog 21 kola, Partizan ima bod više od Crvene zvezde, ali bi u naredne dve i po nedelje značajno mogao da se približi prvoj tituli posle šest godina posta.

Standings provided by Sofascore

Naime, u naredna tri kola bi prvenstvo Srbije možda moglo i da bude maltene rešeno, ukoliko crveno-beli ne budu na visini zadatka, pošto ih čeka "paklen" raspored.

U sledećem kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, Partizan gostuje fenjerašu Radniku u Surdulici, dok Crvena zvezda dočekuje četvrtoplasirani tim na tabeli - Čukarički. Vikend nakon toga, "parni valjak" će ugostiti pretposlednju ekipu na tabeli, Železničar, dok klub iz Ljutice Bogdana putuje u Bačku Topolu, na noge TSC-u.

Na kraju, kao šlag na tortu, dolazi 172. večiti derbi, koji će se 9. marta igrati na stadionu "Rajko Mitić".

Dakle, Crvenu zvezdu u naredne dve i po nedelje očekuju tri najteže utakmice u srpskom fudbalu trenutno, dok Partizan pred derbi ima dva najlakša moguća protivnika.

Prema tome, period pred nama bi mogao da bude krucijalan kada je u pitanju borba za šampionsku titulu, a da li će tako i biti, vreme će pokazati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading