PROCURIO SNIMAK: Evo šta Nole radi dok mu sama od sebe raste prednost na ATP listi (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

21.02.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogao je da uživa na plaži, ali se odlučio za drugu aktivnost.

PROCURIO SNIMAK: Evo šta Nole radi dok mu sama od sebe raste prednost na ATP listi (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon odmora provedenog sa porodicom na skijanju, najbolji teniser sveta Novak Đoković se vratio ozbiljnim treninzima u Marbelji. Iako je doživeo razočarenje na Australijan Openu, gde nije uspeo da odbrani titulu, Novak je odlučan da se vrati u vrhunsku formu i osvoji nove trofeje.

Nakon duge pauze, Novak se priprema za naredni turnir - Indijan Vels, koji je na programu od 6. do 17. marta.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak sa Noletovog treninga, na kom se vidi da je srpski as već ušao u sjajnu formu.

Sa druge strane, dok Novak naporno trenira za turnire u Indijan Velsu i Majamiju, koji se igra odmah potom, trenutno drugi reket sveta Karlos Alkaraz doživeo je povredu zbog koje je morao da preda meč u Rio de Žaneiru.

Povreda Španca dodatno je olakšala Noletu put ka brojci od 428 nedelja na vrhu ATP liste, gde bi trebalo da ostane bar do Rolan Garosa. Naravno, osim Alkaraza, Noletu za vratom dišu i Janik Siner i Danil Medvedev, ali bi već posle američke turneje Srbin mogao da napravi ozbiljnu bodovnu zalihu.

Novak Đoković je pokazao da je sposoban da se izbori sa izazovima i da se vrati još jači nakon neuspeha. Sa 24 Grend slem titule u svojoj kolekciji, njegova motivacija i predanost treninzima obećavaju uzbudljiv nastavak sezone. S nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se Novak nositi sa izazovima Indijan Velsa i kakav će uticaj imati na tenisku scenu u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading