NOVO POJAČANJE SLOVENA: Nakon školovanja u Vojvodini, vreme je za seniorske izazove!

Autor:

Sport

21.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji pokriva pozicije na sredini terena.

NOVO POJAČANJE SLOVENA: Nakon školovanja u Vojvodini, vreme je za seniorske izazove!

Foto: GFK Sloven Ruma

Privode se polako pripreme kraju u redovima Slovena iz Rume, jesenji prvak Srpske lige Vojvodine naporno je radio, kako bi zadržao nivo igre i u nastavku prvenstva.

Republika

Jesenji učinak od 11 trijumfa i četiri poraza, bez remija, stavio je klub na prvo mesto kandidata za plasman u Prvu ligu Srbije. Uprava kluba je tokom zime u dogovoru sa trenerom radila na jačnju igračkog kadra, i u vezi sa tim se polako završava promocija zimskih novajlija.

U toku jučerašnjeg dana zvanično je promovisan još jedan mladi i talentovani fudbaler, devetanestogodišnji Strahinja Aleksić i zvanično je stigao u Rumu. Reč je o fudbaleru koji je prošao kompletnu omladinsku karijeru u Vojvodini iz Novog Sada, dok je prve seniorske minute zabeležio protekle jeseni u dresu Borca iz Šajkaša. 

Republika

Foto: GFK Sloven Ruma

Novi "bonus" u Rumi

Aleksić se protekle jeseni pet puta našao u protokolu, dok je četiri puta zabeležio i minute na terenu. Strahinja je stigao u Sloven gde će pojačati konkurenciju na sredini terena, mada je u mlađim kategorijama znao da odigra odlično i na mestu levog krila.

U prošloj sezoni bio je redovan član Vojvodine u Omladinskoj ligi Srbije, ali je sada došlo vreme da se polako privikava na seniorski fudbal. Sigurno je da će u Rumi dobiti određenu priliku da se pokaže i dokaže, posebno što je reč o fudbaleru sa statusom "bonusa".

Drugi deo sezone za tim iz Rume počinje 2. marta kada će Sloven gostovati ekipi Bečeja 1918, prvi duel ova dva sastava završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:1. Biće ovo prilika da se jesenji prvak revanšira rivali za poraz na startu prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading