PROMENA U POSLEDNJI ČAS: Ništa od Nove Gajdobre - Vujović karijeru nastavlja u redovima bivšeg superligaša!

Autor:

Sport

21.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjeg dana prelaznog roka desio se preokret!

PROMENA U POSLEDNJI ČAS: Ništa od Nove Gajdobre - Vujović karijeru nastavlja u redovima bivšeg superligaša!

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Pred timom iz Nove Gajdobre je jako težak zadatak za nastavak sezone, ali niko ne planira da u prolećni deo uđe sa "belom zastavom". 

Republika

"Fenjer" u okviru PFL-a Sombor nalazi se u rukama fudbalskog kluba Soko, zaostatak za trenutnim sigurnim mestom je deset bodova, pa na proleće predstoji velika borba za prekopotrebne bodove kako bi se zadržalo članstvo u ligi.

Kao što je već dvadesettrogodišnji predsednik kluba za naš portal potvrdio, igrački kadar je osvežen sa osam novih imena, dok su samo dva fudbalera razdužila opremu tima iz Nove Gajdobre. Radovan Trivunović je prešao u Hercegovac, dok je Mirko Hrnjaz zbog privatnih obaveza odlučio da napravi pauzu od aktivnog igranja fudbala.

Trener Dejan Samatović sa igračima uveliko se nalazi u pripremama za nastavak prvenstva, prva takmičarska utakmica očekuje ih već drugog marta, što je za nekih desetak dana. Kroz pripremni period igrači su brusili formu kroz kontrolne utakmice i polako se postiže "radna temperatura".

Republika

Foto: FK Soko Nova Gajdobra

Vujović ipak neće ovog proleća obući dres Sokolova

Pre nedelju dana na zvaničnim profilima kluba osvanula je objava povodom najmlađeg člana u redovima tima iz Nove Gajdobre. Tokom proleća Stefan Vujović (2007), novajlija iz Hercegovca, spremio se da se oproba po prvi put u seniroskom fudbalu. Šesnaestogodišnji Vujović je bio spreman da "okusi" prve seniorske minute u ekipi Soko, međutim desio se veliki preokret.

Poslednjeg dana prelaznog roka, Vujović je promenio sredinu, on će do kraja sezone nastupati u mlađim kategorijama OFK Bačke, kao ustupljeni fudbaler tima iz Nove Gajdobre. Stefan će tokom prolećnog dela imati priliku da radi sa trenerima iz kluba koji je nekada bio član Superlige Srbije, a čiji se seniorski sastav trenutno takmiči u okviru Srpske lige Vojvodine. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading