LASTE POLEĆU NA PROLEĆE: Šestorica novajlija su stigla - pojačanja garantuju znatno bolja ostvarenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa izmenjenim igračkim kadrom ekipa ulazi u nastavak takmičarske sezone.

LASTE POLEĆU NA PROLEĆE: Šestorica novajlija su stigla - pojačanja garantuju znatno bolja ostvarenja!

Foto: FK Lasta Vitkovac

Fudbaleri Laste iz Vitkovca naseljenog mesta u okviru grada Kraljeva, prvi deo šampionata u okviru Gradske lige Kraljevo - "grupa Morava", okončali su na osmoj poziciji sa ukupno 13 osvojnih bodova, ali se slobodno može reći da i vrh tabele u nastavku takmičarske godine, nije daleko.

 

Sportski kolektiv iz Vitkovca j ostvario skor od četiri pobede, jednog remija i pet poraza, ali se čini da je jesenje ostvarenje moglo biti i znatno bolje da u poslednjih šest prvenstvenih mečeva nisu osvojili svega jedan bod, što ih je i dovelo u donji deo tabele.

Kako se serija loših rezultata ne bi ponovila, klupsko rukovodstvo je tokom zimske pauze bilo izuzetno aktivno na tržištu i u redove Laste su stigla šestorica fudbalera. 

U pitanju su Petar Kojić koji je stigao iz redova Balkana sa Mirijeva, iz Mladosti iz Vrdila je stigao Mario Bukarica, dok je iz Jedinstva iz godačice došao Jovan Miletić.

Pored naedenog trilinga fudbalera dres Laste na proleće će nositi i Miloš Gazikalović iz Proletera Pečenog, Marko Nikolić iz konarevske Budućnosti i Ognjen Bogdanović koji j stigao iz ekipe Jovo Kursula iz Cvetke.

 

Navedeni fudbaleri će priliku za zvanični debi u dresu novog kluba imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Laste u okviru 12. takmičarske runde gostovati ekipi Zgodačice u Godačici.

Treba napomenuti da su fudbaleri iz Vitkovca u prvom prolećnom kolu, slobodni.

Svi u klupskim redovima se nadaju da ekipa može ponoviti ostvarenja sa početka aktuelne takmičarske godine kada je ekipa Laste nakon prvih šest prvenstvenih kola bila lider takmičenja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading