IMAM SVE USLOVE ZA NAPREDAK: Nigerijac ne krije oduševljenje novim klubom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac će biti uzdanica Gornjomilanovčana u nastavku sezone.

IMAM SVE USLOVE ZA NAPREDAK: Nigerijac ne krije oduševljenje novim klubom!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Poslednjeg dana prelaznog roka u redove gornjomilanovačkog Metalca stigao je mladi nigerijski levi bek od kojeg će se u nastavku sezone mnogo očekivati.

 

Devetnaestogodišnji Taib Dare je prošeo kompletnu školu Novog Pazara, prethodne jeseni je nastupao  Omladinskoj ligi Srbije, a sada će seniorsko iskustvo sticati kroz prvoligaški karavan.

- Svestan sam toga; ako mi se ukaže poverenje, imaću priličnu odgovornost, ali ja sam tu baš zbog izazova i ne osećam nikakav negativan pritisak, samo pozitivan - istakao je Nigerijac za zvanični klupski sajt i dodao:

- Rečeno mi je da su uslovi i ljudi u Metalcu odlični, da će mi obezbediti sve što mogu kako bih napredovao. Posle prvih nekoliko dana u klubu, vidim i sam da je to tako.

Konkurente u sastavu Metaqlca imaće u iskusnim saigračima Bulatoviću i Jovičiću, ali se Dare ne plaši konkurencije:

- Vidim to kao najbolju priliku da učim pre svega, ali ne samo od njih, već od celog ovog tima, koji me je prihvatio odmah kao ravnopravnog, i u svlačionici, i van stadiona. Momci ovde gaje izuzetno druželjubivu atmosferu. Jezička barijera je uvek malo problem, ali to prevazilazimo brzo.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Spreman je da uči i napreduje - Taib Dare

 

Mladi Nigerijac će priliku za debi u dresu novog kluba imati već narednog vikenda kada će Metalac u Gornjem Milanovcu dočekati ekipu Smedereva 1924. Navedeni susret na programu je 24. februara, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan trijumfom "oklopnika" rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading