PRELAZNI ROK JE ZATVOREN NA MAESTRALAN NAČIN: Sa Partizanom je osvojio trofej Kupa Srbije - sada stiže da pomogne u ostvarenju zacrtanog cilja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba je odjeknula u poslednjim trenucima zimskog prelaznog roka.

PRELAZNI ROK JE ZATVOREN NA MAESTRALAN NAČIN: Sa Partizanom je osvojio trofej Kupa Srbije - sada stiže da pomogne u ostvarenju zacrtanog cilja!

Foto: Starsport

Uroš Damnjanović

Fudbaleri gornjomilanovačkog Metalca iza sebe imaju turbulentu polusezonu koju su ipak okončali u "sigurnoj luci", ali se klupske ambicije na tome ne završavaju.

 

Sa skorom od pet pobeda, osam remija i sedam poraza Gornjomilanovčani u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa četiri boda zaostatka u odnosu na šabačku Mačvu koja se u ovom momentu nalazi na poziciji koja nakon 30. ligaškog kola vodi u plej-of fazu takmičenja.

Kako bi tokom prvih deset prolećnih mečeva nadomestili propušteno u prolećnom delu sezonu, rukovodstvo Metalca je bilo izuzetno aktivno tokom zimskog prelaznog roka, a čini se da je prava transfer bomba odjeknula u poslednjim trenucima "zimske pijace".

Naime, u grad podno planine Rudnik stigao je iskusni dvadesetdevetogodišnji Uroš Damnjanović.

Reč je o fudbaleru sredine terena koji je ponikao u ekipi Rada, da bi kasnije nosio dres beogradskog Partizana, a internacionalno iskustvo je sticao u Slovačkoj gde je sa ekipom Slovana iz Bratislave osvojio dva trofeja namenjena pobedniku nacionalnog kupa, a šest meseci je nastupao na terenima Severne Makedonije.

Foto: Starsport

Sa uspehom je nosio i dres "građevinara"

 

- Uroš Damnjanović:

Datum rođenja: 8. februar 1995. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni igrač

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), Rad (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Sinđelić (Beograd), Slovan Bratislava (Slovačka), Radnički (Niš), Radnik (Surdulica), Bregalnica Štip (Severna Makedonija), Loznica (Loznica), Kolubara (Lazarevac)

Reprezentativna karijera: Srbija U-21 (3 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Damnjanović će imati u prolećnoj premijeri Prve lige Srbije kada će ekipa Metalca na svom stadionu u Gornjem Milanovcu dočekati Smederevo 1924.

Meč je na programu 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom "oklopnika" rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading