BURAN FINIŠ PRELAZNOG ROKA: Najprijatnije iznenađenje aktuelne sezone jača defanzivnu liniju - pojačanja su stigla sa "Traktor Arene"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dvojicom "traktorista" kreću po novu senzaciju.

BURAN FINIŠ PRELAZNOG ROKA: Najprijatnije iznenađenje aktuelne sezone jača defanzivnu liniju - pojačanja su stigla sa "Traktor Arene"!

Foto: FK IMT

Fudbaleri Tekstilca iz Odžaka prethodne sezone u okviru Srpske lige Vojvodina ostvarili su najveće ostvarenje u klupskoj istoriji, plasman u Prvu ligu Srbije, ali zasigurno je retko ko mogao da poveruje da će plavo-beli i u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala nastaviti sa sjajnim ostvarenjima.

 

Ekipa iz Odžaka je tokom jeseni ostvarila skor od devet pobeda, pet remija i šest poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa pozicije koja po okončanju ligaškog dela takmičenja vodi u baraž za popunu elitnog ranga.

Kako bi nastavil isa sjajnim partijama, ekipa Tekstilca se u samom finišu pojačala dvojicom mladih fudbalera koji u Odžake stižu iz redova novobeogradskog IMT-a.

U pitanju su defanzivci rođeni 2004. godine, Nigerijac Gabriel Obekpa i nekadašnji polaznik Radove škole fudbala Aleksandar Stevanović.

Obojica su se obavezala na šestomesečnu vernost Tekstilcu i nadaju se da će sjajnim partijama u prolećnom delu sezone, sezi obezbediti povratak na popularnu "traktor Arenu".

Foto: FK IMT

"Traktoristi" u Odžacima

 

- Gabriel Obekpa:

Datum rođenja: 24. maj 2004. godine

Pozicija u timu: centralni bek

- Aleksandar Stevanović:

Datum rođenja: 18. februar 2004. godine

Pozicija u timu: centralni bek

Obojica novajlija priliku za debi u plavo-belom dresu imaće u prolećnoj premijeri kada će Tekstilac gostovati u Leskovcu, ekipi GFK Dubočica. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je trijumfom plavo-belih minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading