PODRHTAVA TLO: Crvena zvezda ima NOVOG NAPADAČA - nekadašnji centarfor Partizana zadužio opremu crveno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okreće novu stranicu svoje bogate igračke karijere.

PODRHTAVA TLO: Crvena zvezda ima NOVOG NAPADAČA - nekadašnji centarfor Partizana zadužio opremu crveno-belih boja!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Crvene zvezde jesenji deo šampionata u okviru Prve novosadske lige okončali su na 12. poziciji i u nastavku takmičarske godine predstoji im borba za opstanak, ali će u odlučujuće prolećne borbe ući znatno jači.

 

Sa skorom od četiri pobede, dva remija i devet poraza, crveno-beli trenutno imaju svega šest bodova više u odnosu na Bačku iz Begeča koja se nalazi u zoni ispadanja, ali je zimski prelazni rok u redove novosadskog kluba doveo napadača koji će svojim iskustvom zasigurno pomoći klubu u ostvarenju primarnih ciljeva.

Reč je o iskusnom četrdesetogodišnjem centarforu Ljubiši Vukelji, igraču koji je tokom dosadašnje karijere, između ostalih klubova, nastupao i za novosadsku Vojvodinu i beogradski Partizan, a koji je u dresu banjalučkog Borca 2011. godine osvojio šampionski pehar u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Vukelja u "srpsku Atinu" stiže iz redova OFK Siriga čiji je član bio tokom poslednj dve i po sezone.

Foto: Starsport

Ljubiša Vukelja je bio i učesnik najveće svetinje srpskog klupskog fudbala

 

- Ljubiša Vukelja:

Datum rođenja: 22. jul 1983. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Vojvodina U-19 (Novi Sad), Vojvodina (Novi Sad), Partizan (Beograd), Etnikos (Kipar), Borac Banjaluka (Bosna i Hercegovina), Vašaš (Mađarska), Slask Vroclav (Poljska), Slavija Srpsko Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Čelik Nikšić (Crna Gora), Loznica (Loznica), Proleter (Novi Sad), Nordvarmland (Švedska), Radnički (Zrenjanin), Inteks (Novi Sad), OFK Sirig (Sirig)

Priliku za debi u dresu novog kluba Vukelja će imati u prolećnoj premijeri kada će Crvena zvezda ugostiti ekipu ŽSK-a iz Žablja. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom crveno-belih rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading