SENIORSKO ISKUSTVO ĆE STICATI U NOVOJ SREDINI: Krilni napadač Crvene zvezde menja klupske boje - transfer koji pokazuje visoke ambicije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je radno ove zime u Surčinu.

SENIORSKO ISKUSTVO ĆE STICATI U NOVOJ SREDINI: Krilni napadač Crvene zvezde menja klupske boje - transfer koji pokazuje visoke ambicije!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri surčinskog Jedinstva jesenji deo šampionata u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su na osmoj poziciji sa ukupno 17 osovjenih bodova, što im ne može već sada garantovati siguran opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala, s obzirom da ekipa Prve Iskre iz Bariča, koja je "prva ispod crte" ima svega pet poena zaostatka.

 

Kako bi u odlučujuće prolećne borbe ušli što spremniji, rukovodstvo kluba je tokom zime prionulo da ozbiljan posao jačanja igračkog kadra, a opremu plavo-belih boja već su zadužili Nemanja Vuković vezni fudbaler koji stiže iz beogradskog BASK TEK-a, defanzivni vezni Kosta Pantazis i doskorašnji golman Inđija Toyo Tires Filip Novaković, a najnovije pojačanje stiže sa beogradske Marakane.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem Luki Sanduloviću krilnom napadaču koji je prethodnih šest meseci proveo u redovima zrenjaninskog Radničkog u kojem je po prvi put zaigrao u seniorskoj konkurenciji.

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Pojačanje sa beogradske Marakane - Luka Sandulović

 

- Luka Sandulović:

Datum rođenja: 1. septembar 2004. godine

Pozicija u timu: krilni napadač

Igračka karijera: RFK Grafičar U-17 (Beograd), Rad U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Radnički (Zrenjanin)

Priliku za debi u dresu novog kluba Sandulović će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Jedinstva u Surčinu dočakati jedno od najprijatnijih iznenađenja aktuelne sezone, ekipu novobeogradskog Ušća. Navedeni susret na programu je trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel okončan je trijumfom ekipe sa "Traktor Arene" minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading