NAVIJAČI VEČITIH, OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Na programu je prvi duel ZVEZDE i PARTIZANA u 2024. godini - SVI NA STADION!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U organizaciji crveno-belih iz Jadranske Lešnice odigraće se "prvi Večiti derbi" u 2024. godini.

NAVIJAČI VEČITIH, OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Na programu je prvi duel ZVEZDE i PARTIZANA u 2024. godini - SVI NA STADION!

Foto: Starsport

Fudbaleri Cera iz Jadranske Lešnice takmiče se u okviru Opštinske lige Loznica - "grupa A" i prvi deo takmičarske godine okončali su na osmoj poziciji.

 

Crveno-beli iz mesta u okviru grada Loznice zabeležili su skor od jedne pobede, tri remija i pet poraza i u nastavak borbe za bodove ulaze sa priličnim deficitom u odnosu na najbolje ekipe navedenog ranga takmičenja, Vuk iz Tršića i Budućnost iz Runjana koje će do poslednjeg sudijskog zvižduka voditi veliku borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja.

Istovremeno, u sklopu priprema za odlučujuće prolećne borbe, rukovodstvo FK Cer organizuje i humanitarni spektakl, a sva prikupljena sredstva će biti upućena kao pomoć za lečenje osamnaestogodišnje Lozničanke Mine Perišić.

U humanitarnom meču sastaće se ekipe Crvene zvezde i Partizana, tj. ljubitelji fudbala u Jadranskoj Lešnici koji navijaju za jedan od dva srpska fudbalska gigatna, obućiće dresove "svojih klubova" i odmeriće snagu na terenu Fudbaslkog kluba Cer.

Tim povodom rukovodstvo kluba je izdalo i zvanično saopštenje:

- POZIV svima iz Jadranske Lešnice i okoline. Svi smo upoznati sa kakvom bolešću se susrela naša sugrađanka Mina Perišić (18). SADA JE PRAVI MOMENAT DA SE U NEDELJU POJAVIMO U ŠTO VEĆEM BROJU na stadionu FK Cer i dobrovoljnim prilogom pomognemo našoj Mini da pobedi - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

Foto: FK Cer Jadranska Lešnica

Humanitarni Večiti derbi u Jadranskoj Lešnici

 

- Odigraće se utakmica simpatizera Partizana i Crvene zvezde u režiji igrača FK Cer i dobrovoljnih učesnika. Pozivamo sve ugostitelje, prodavnice, pekare, mesare,..., ukoliko žele da podrže ovu Humanitarnu akciju i doniraju nešto iz svog lokala (piće,pecivo,kolače) koji će biti postavljen na štandu pored terena i prodavaće se takođe bez cene dobrovoljnim prilogom. Biće postavljene kutije za prikupljanje novčanih sredstava. Svako ko hoće da učestvuje na bilo koji način može da se javi porukom, ili na broj telefona 066116646 koji je dostupan za sve informacije. BUDIMO LJUDI JE NAŠ NAJVEĆI PODVIG ! VIDIMO SE...

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Cera iz Jadranske Lešnice u prolećnoj premijeri opštinskog takmičarskog ranga, dočekuje lozničko Gradilište. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je nakon goleade podelom bodova, rezultatom 3:3.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading