ORLIĆ I MIRKOVIĆ: SVI ZAJEDNO 2. JUNA - DO POBEDE

Autor:

Vesti

28.04.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orlić zajedno sa Mirkovićem obišao Mladenovac.

ORLIĆ I MIRKOVIĆ: SVI ZAJEDNO 2. JUNA - DO POBEDE

Foto: SNS

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke dr Vladimir Orlić, u društvu člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandra Mirkovića, obišao je Mladenovac.

Zajedno su, tokom razgovora sa stanovnicima ove gradske opštine, pozvali sve da izađu na predstojeće izbore i još jednom pokažu kako se, ponosno i svim srcem, zastupa i brani politika istorijskih promena, uspeha i velikih planova.

 

"Hvala vam za svu ljubav, za podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i listi koja nosi njegovo ime", rekao je dr Orlić i dodao:

"Upravo će glas za tu listu značiti glas za još bolju budućnost ne samo Mladenovca i Beograda, već čitave naše Srbije. To je ono za šta se borimo i, siguran sam, 2. juna svi zajedno - idemo do pobede!", poručio je Orlić.

Podsetimo, u prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke na Starom gradu, počelo je prikupljanje potpisa podrške listi ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA.

Svojim potpisom punu podršku na predstojećim lokalnim izborima 02. juna dao je član Predsedništva i Predsednik Opštinskog odbora SNS Stari grad, Luka
Petrović.

-Na izborima 2. juna, želimo ponovo da potvrdimo našu obavezu i predanost prema razvoju istorijskog dela Beograda - Starog grada. Izazovi sa kojima se suočava naša opština zahtevaju snažno vođstvo i posvećen tim spreman da odgovori na sve potrebe stanovnika, kao što smo to činili godinama unazad. Uveren sam da će građani Starog grada prepoznati i podržati listu ALEKSANDAR VUČIĆ - STARI GRAD SUTRA, jer samo zajedno možemo osigurati stabilnost i napredak  - rekao je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
Lena

28.04.2024 12:49

Vucic do pobede, Srbija do pobede!

Boban

28.04.2024 12:49

Pobeda nije upitna.Narod prepoznaje i ceni rad Aleksandra Vucica

Kole

28.04.2024 12:52

Podrška listi Aleksandar Vučić - STARI GRAD SUTRA,Sns ogromnu podršku naroda, jer ima rezultate i poštovanje naroda.

Ivan

28.04.2024 12:55

Jedno je sigurno, narod podržava Vučića i SNS