SRPSKA NAPREDNA STRANKA PREDALA IZBORNU LISTU U NIŠU: "Ovo je široka i patriotska koalicija sa dobrim ljudima"

Autor:

Vesti

28.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koaliciju čini osam stranaka.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA PREDALA IZBORNU LISTU U NIŠU: "Ovo je široka i patriotska koalicija sa dobrim ljudima"

Foto: wikimedia.org

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke predala je noćas izbornu listu za predstojeće lokalne izbore u Nišu. Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Niš sutra" je Dragosav Pavlović, funkcioner niškog EPS-a i nekadašnji direktor Javno komunalnog preduzeća Mediana. Pavlović je istakao da se radi o "širokoj, patriotskoj koaliciji, o novoj energiji i jednom skupu stranaka i dobrih ljudi koji će se boriti u narednom periodu i pobediti na predstojećim lokalnim izborima".

Podrška od 1.500 potpisa

Prilikom predaje liste, Pavlović je naglasio da su SNS i koalicioni partneri uspeli u roku od "samo nekoliko sati" da prikupe više od 1.500 potpisa, što predstavlja značajan dokaz podrške koju lista ima među Nišlijama. Ova činjenica ukazuje na snažnu podršku koju koalicija uživa unutar lokalne zajednice.

Široka koalicija

Koaliciju čini osam stranaka, a pored naprednjaka na listi su i kandidati za odbornike Socijalističke partije Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda, Jedinstvene Srbije, Srpske radikalne stranke, Pokreta socijalista i Srpske stranke Zavetnici. Ova široka koalicija pokazuje raznovrsnost političkih opcija koje se udružuju kako bi ostvarile zajednički cilj na lokalnom nivou.

Raspisivanje lokalnih izbora

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić raspisala je u petak lokalne izbore za 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave. Ovo raspisivanje lokalnih izbora označava važan korak ka demokratskom procesu donošenja odluka na lokalnom nivou, pružajući građanima priliku da izaberu svoje predstavnike i utiču na budućnost svoje zajednice.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading