DOGOVOR JE POSTIGNUT: Pred njim je naredni izazov - nekadašnji golman Partizana i srpski reprezentativac ima novi klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da pokaže zašto je ne tako davno zaludeo Evropu.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Pred njim je naredni izazov - nekadašnji golman Partizana i srpski reprezentativac ima novi klub!

Foto: Starsport

Fudbaleri Budućnosti iz Dobanovaca jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd okončali su na šestoj poziciji i u narednim mesecima pokušaće iz drugog plana da pomute računa klubovima koji se smatraju izrazitim favoritima. 

 

Dobanovčani su ostvarili skor od šest pobeda, četiri remija i pet poraza, ali u nastavak borbe za bodove ulaze osetno pojačani.

Naime, novi član Budućnosti postao je golman Lazar Slavković.

Reč je o dvadesetjednogodišnjem golmanu koji je ponikao u fudbalskoj školi Partizana i koji je pre samo tri godine, tokom priprema crno-belih u Beleku, skrenuo pažnju na sebe i evropskih emisara, tako da se vrlo brzo pojavila informacija da su za njegove usluge zainteresovani i pojedini italijanski klubovi.

Međutim, do realizacije tada nije došlo, a Slavković je prethodnih godinu i po dana proveo u redovima Novog Pazara iz kojeg sada i stiže u Dobanovce kako bi sticao neophodne seniorsko iskustvo.

Foto: Starsport

Nova stranica karijere je okrenuta - Lazar Slavković

 

- Lazar Slavković:

Datum rođenja: 3. mart 2002. godine

Mesto rođenja: Novi Pazar

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Partizan u-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Teleoptik U-17 (Zemun), Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Zemun (Zemun), Novi Pazar (Novi Pazar), Budućnost (Dobanovci)

Reprezentativna karijera: Srbija-mlađe kategorije (21. ut.)

Pšrliku za debi u dresu novog kluba Slavković će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa dobanovačke Budućnosti ugostiti PKB iz Padinske Skele. Navedeni susret na programu je drugo dana meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading