ĆAO, NEMA VIŠE: Odluka je konačna - legenda kluba je odlučila da stavi tačku na uspešnu karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je lepo, ima kraj.

ĆAO, NEMA VIŠE: Odluka je konačna - legenda kluba je odlučila da stavi tačku na uspešnu karijeru!

Foto: FK Kelti

Fudbaleri novobeogradskih Kelta prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A" okončali su na desetoj poziciji, ali svi u redovima "ljubičastih" se nadaju da će kao i prethodnog proleća, serijom dobrih rezultata svoje mesto naći u gornjem domu tabele.

 

Novobeograđani su tokom 13 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od pet pobeda, jednog remija i sedam poraza tako da će u nastavak borbe ući sa ukupno 16 bodova deficita u odnosu na dvojac sa vrha tabele, Veliku Moštanicu i ugrinovački Sinđelić 2012.

Ipak, u odlučujuće prolećne borbe ekipa ulazi znatno oslabljena, s obzirom da je iskusni golman Nemanja Nićin odlučio da okonča igračku karijeru i da što bi se žargonski reklo "okači kopačke i rukavice o klin".

Tim povodom Kelti su izdali i zvanično saopštenje u kojem stoji:

- Naš golman, koji je od prvog dana sa nama, Nemanja Nićin otišao je u zasluženu golmansku penziju. Nemanji želimo da ga u životu prate zdravlje i sreća, kao i da ga u budućnosti gledamo u veteranskoj sekciji našeg kluba.

Foto: FK Kelti

Zaslužena penzija - Nemanja Nićin

 

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, Kelti će u prolećnoj premijeri gostovati u Bečmenu ekipi Šumadinca. Navedeni susret planiran je za deseti dan meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova, rezultatom 1:1.

Treba podsetiti da su Novobeograđani tokom prolećnog dela sezone u takmiačrskoj 2022/23 godini, tokom 13 prvenstvenih mečeva zabeležili sjajan učinak od 123 pobeda i jednog remija, tako da su se čak našli i u prilici da se bore za sam vrh tabele, ali im je jesenji deficit ipak bio nenadoknadiv.

Nešto slično, Novobeograđani planiraju da ostvare i u mesecima pred nama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading