KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Upravni odbor podneo NEOPOZIVU OSTAVKU - usledilo je HITNO SAOPŠTENJE kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postojle su naznake da bi epilog mogao biti upravo ovakav.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Upravni odbor podneo NEOPOZIVU OSTAVKU - usledilo je HITNO SAOPŠTENJE kluba!

Foto: Shutterstock

Fudbaleri Tutina jesenji deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na 12. poziciji sa svega tri boda više u odnosu na pretposlednjeplasirani OFK Mihajlovac i jasno je da će se klub tokom predstojećeg proleća naći u borbi za očuvanje aktuelnog statusa.

 

Ekipa je tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležila skor od četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza, ali se mora naglasiti da su tokom jeseni umeli i da se isprse pred najjačima, pa su tako u okviru sedme takmičarske runde, 30. seprembra prethodne godine uspeli da otkinu dva važna boda pribojskom FAP-u, odigravši nerešeno 0:0.

Još po okončanju prvog dela takmičarske 2023/24 godine pojavile su se informacije o mogućoj ostavcu Upravnog odbora FK Tutin, a to se na kraju i dogodilo. Tim povodom kub je izdao saopštenje koje prenosimo u celosti:

- Poštovani ljubitelji fudbala, nakon sedam godina rukovođenja i upravljanja Fudbalskim klubom Tutin, u kojima je naš klub beležio istorijske rezultate i u kojima smo odigrali neke od nezaboravnih utakmica i učinili fudbal u našem Tutinu onim sto on i zalužuje da bude na radost svih njegovih navijača i svih građana Tutina, kojima se najlepše zahvaljujemo na velikoj podršci koju smo imali svih ovih godina - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Ovim putem vas želimo obavijestiti da kompletan Upravni odbor FK Tutin podnosi NEOPOZIVU OSTAVKU na sve funkcije u klubu. Obzirom da je trasiran dobar put za nastavak takmičenja u Srpskoj ligi Zapad, nekoj novoj Upravi kluba želimo sve najbolje, sa željom da jos više unapredi kvalitet igre i podigne nivo ciljeva u FK Tutin.

Foto: FK Tutin

Publika u Tutinu voli fudbal

 

Pred klubom je delikatan zadatak da u što kraćem roku izabere novo rukovodstvo. 

Treba podsetiti da je do nastavka prvenstvenih borbi ostalo manje od mesec dana, a u prolećnoj premijeri Tutin očekuje teško gostovanje u Zablaću, ekipi Omladinca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading