FOTO UBOD: Vojnička disciplina u Lazarevom gradu - Jedinstvo 1936 u opremi maskirnih boja započelo sa brušenjem forme pred odlučujuće bitke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više puta su pokazali da ozbiljno pristupaju svakom segmentu razvoja kluba.

FOTO UBOD: Vojnička disciplina u Lazarevom gradu - Jedinstvo 1936 u opremi maskirnih boja započelo sa brušenjem forme pred odlučujuće bitke!

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Fudbaleri kruševačkog Jedinstva 1936 prvi deo aktuelne takmičarske godine u okviru Srpske lige Istok okončali su na sedmoj poziciji što se, kako su nam ne tako davno rekli iz rukovodstva kluba, može smatrati zadovoljavajućim, ali je istovremeno ostala žal za nekim bodovima koji nisu morali da pripadnu protivnicima.

 

Ekipa je jesen okončala sa šest pobeda, dva remija i sedam poraza i potpuno je jasno da u ovom momentu crveno-beli sa stadiona Sportskog centra "Jedinstvo 1936", barem kada je aktuelna sezona u pitanju, neće konkurisati za najviši plasman, ali su sve misli usmerene ka daljem razvoju svih segmenata kluba, što bi u perspektivi moglo dovesti i do istorijskog plasmana u Prvu ligu Srbije u godinama pred nama.

Nakon nedavnog susreta sa perjanicom kruševaćkog fudbala, ekipom Napretka, fudbaleri trenera Ivana Radivojevića ugostili su Župu iz Aleksandrovca i nakon više nego zanimljivih 90 minuta zabeležil isu minimalnu pobedurezultatom 1:0.

 

Nakon susreta sportski direktor Nikola Gašić je izjavio:

- Okončali smo i drugu nedelju zimskih priprema. Za sada sve protiče u najboljem redu i hvala Bogu bez povreda. Momci vredno rade i to potvrđuje današnji rezultat. NAredne nedelje nas očekujujoš dva kontrolna meča kroz koja ćemo pokušati još bolje da odigramo, postignemo više golova i da šef vidi na koje igrače može računati od starta prvenstva i da vidimo koje su nam to pozicije u ekipi deficitarne.

 

 

Kada je reč o nastavku priprema, Jedinstvo 1936 će do nastavka borbe za bodove odigrati još četiri meča. Već 14. februara sastaće se sa paraćinskim SFS Borcem, a četiri dana kasnije na programu je i meč sa kraljevačkog Slogom. U sredu 21. februara na programu je duel protiv paraćinskog Jedinstva, dok je generalna proba uoči nastavka borbe za bodove zakazana za 24. februar kada će na megdan Kruševljanima izaći Vlasina iz Vlasotinca.

Prolećni deo sezone startuje 2. marta, a u premijernom susretu Jedinstvo 1936 dočekuje Pčinju iz Trgovišta. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je ekipi Pčinje koja je na svom terenu slavila minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading