NEZAUSTAVLJIVI SU: Serija je počela trijumfom nad Partizanom - sjajna ostvarenja žele da pretoče i u borbi za prvenstvene bodove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluju kao "kaznena ekspedicija"...

NEZAUSTAVLJIVI SU: Serija je počela trijumfom nad Partizanom - sjajna ostvarenja žele da pretoče i u borbi za prvenstvene bodove!

Foto: FK Mladi radnik 1926

Fudbaleri požarevačkog Mladog radnika 1926 prvi deo sezone u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na desetoj poziciji sa svega četiri boda više u odnosu na pretposlednjeplasirani OFK Mihajlovac i čini se da ih u predstojećim mesecima očekuje borba za opsanak u trećen stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa sa stadiona "dr Mihailo Andrejević Andrejka" je tokom jeseni zabeležila skor od četiri pobede, pet remija i šest poraza, ali se isto tako mora istaći da su pobedom u poslednjem kolu prvog dela sezone nad FAP Pribojem rezultatom 2:1, možda i rešili ovosezonsku borbu za šampionski pehar.

Pored navedenog ekipa trenera Marjana Markovića pruža sjajne partije u pripremnom periodu. 

Sve je počelo pre petnaestak dana kada su na stadionu Sportskog centra "Zemunelo" savladali omaldinsku ekipi Partizana rezultatom 2:1, da bi nakon remija sa GFK Jagodinom (1:1), ostvarili trijumfe u mečevima protiv obrenovačkog Radničkog (1:0) i PKB-om iz Padinske Skele (5:3).

Sjajna ostvarenja nastavljena su i u petom kontrolnom susretu kada su na svom stadionu dočekali predstavnika Srpske lige Istok, ekipu paraćinskog Jedinstva.

Požarevljani su golovima Markovića, Jankovića, Petrovića i Dimitrijeviča ostvarili ubedljiv trijumf rezultatom 4:0 čime su pokazali da su već sadda spremni za nastavak borbe za bodove.

 

- Prijateljska utakmica: 

Mladi radnik 1926 (Požarevac) - Jedinstvo (Paraćin) 4:0 (2:0)

Strelci: Marković 10`, Janković 20`, Petrović 55`, Dimitrojević 65`

Mladi radnik 1926 (Požarevac): Mladenović, Miloradović, I. Đorđević, L. Đorđević, Stević, Luković, Živanović, Marković, Dimitrijevć, Redžić, Janković. Igrali su još: Avram, Paunović, Đorđević, Petrović, Denković, Sokolović, Radojković, Janković. Živanić.

Jedinstvo (Paraćin): L. Marković, Tadić, Radovnaović, Novaković, Krkić, Stančić, S. Marković, Kovačević, Lapčević, Dudić, Šalja. Igrali su još: Stajić, Angelovski, Kostov, Milenović, Marinković.

Naredni kontrolni meč Požarevljani će odigrati u sredu 14. februara kada će se na terenu trenažnog centra "Velibor Vasović" sastati sa ekipom VGSK-a iz Velikog Gradišta.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Mladosg radnika 1926 u prolećnoj premijeri dočekuje Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva. Navedeni susret na programu je devetog dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading