I TO SE DOGODILO: Crveno-beli zabeležili prvi trijumf tokom zimskih prirpema - savladan je hrvatski drugoligaš!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon tri poraza u nizu, vršački fudbaleri su konačno osetili i slast pobede.

I TO SE DOGODILO: Crveno-beli zabeležili prvi trijumf tokom zimskih prirpema - savladan je hrvatski drugoligaš!

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca bazične pripreme za nastavak borbe za bodove u okviru Prve lige Srbije, obavljaju u Međugorju gde su odigrali i drugi kontrolni susret.

 

Tokom dosadašnjih zimskih priprema vršački crveno-beli su zabeležili neuspehe u duelima protiv sremskomitrovačkog Radničkog (1:5) i Vitorul Panduri iz Rumunije (0:1), a serija nauspeha nastavljena je i u Međugorju gde su poraženi od sarajevskog Željezničara rezutatom 1:2.

Usled svega navedenog meč protiv Marsonie imao je veliki značaj kada je u pitanju povratak samopouzdanja kako u finišu priprema, tako i predstojećem nastavku borbe za bodove.

Tokom prvog perioda Vrščani su imali više od igre, ali promene rezultata nije bilo.

Do prvog, a ispostavilo se jedinog pogotka čekalo se sve do 67. minuta kada je Uroš Čejić na asistenciju Milivojevića zatresao mrežu hrvatskog drugoligaša.

Deset minuta kasnije i Maronia je imala idealnu priliku za postizanje pogotka, ali je golman Stevanović maestralnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Foto: OFK Vršac

Trijumf je konačno zabeležen

 

- Prijateljska utakmica:

Marsonia (Hrvatska) - OFK Vršac (Srbija) 0:1 (0:0)

Strelci: U. Čejić u 67. minutu

Stadion: SC "Međugorje"

Sudija: Nedim Kapidžić (Mostar)

Marsonia (Hrvatska): Domović, Akšamović, Mahmutović, Valentić, Sivrić, Stanušić, Didović, Mihaljević, Ivandić, Stanišić, Perić. Igrali su još: Iličević, Ćato, Bačić, Božić, Pudić, Barišić.

OFK Vršac (Srbija): Stevanović, Bala, Lazevski, Žunić, Tasić, Zoćević, Blagojević, Ivić, Kumi, Kilibarda, Glavinić. Igrali su još: Lazin, Terzić, Perović, Diuf, Tomić, Vujić, Milićević, Milivojević, Čejić, Pajović, Kojić.

Treći kontrolni susret na pripremama u Međugorju, OFK Vršac će odigrati u subotu 10. februara protiv zagrebačke ekipe Trnje.

Treba podsetiti da će Vrščani u prolećnoj premijeri gostovati u Šapcu ekipi Mačve. Navedeni susret na programu je 24. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading